Cum arată fosta soție a lui Răzvan Kovacs de la „Insula Iubirii”. Cât de mult seamănă cu Ema Oprișan / FOTO

Cum arată fosta soție a lui Răzvan Kovacs de la „Insula Iubirii”. Cât de mult seamănă cu Ema Oprișan / FOTO

Răzvan Kovacs și Ema Oprișan sunt unul dintre cuplurile ce au venit în acest sezon la emisiunea „Insula Iubirii” pentru a-și testa relația. Cei doi formează un cuplu de aproape un an și, cu toate acestea, concurenta lui l-a surprins pe partenerul ei în timp ce călca strâmb. Ei bine, și din dorința de a observa dacă relația se îndreaptă pe un drum de bun augur pentru ei, s-au înscris în show-ul de la Antena 1 pregătiți să „infunte” adevăruri dureroase.

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Ei bine, după câteva ediții, chiar concurentul emisiunii de la Antena 1 a fost surprins de camerele video în timp ce se săruta cu ispita Daria, cea pe acre a pus ochii încă de când a pășit în Thailanda. Așadar, în cadrul testimonialelor, însă, cei doi au dezvăluit mai multe detalii din viața privată.

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Astfel că, Ema Oprișan are un băiat cu fostul ei soț, în timp ce partenerul ei, Răzvan Kovacs, a fost și el căsătorit cu o tânără. Totuși, puțini sunt cei care știu că între fosta soție a lui Răzvan Kovacs, de la Insula Iubirii, și actuala parteneră, cea alături de care a venit la „Insula Iubirii”, există o asemănare izbitoare.

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

Imagini rare cu fosta soție a lui Răzvan Kovacs de la „Insula Iubirii”

Ema Oprișan și Răzvan Kovacs formează unul dintre cele cinci cupluri care au venit la „Insula Iubirii”, pentru a-și testa relația. În acest fel, timișoreanul în vârstă de 31 de ani a fost prins în timp ce călca strâmb, în relația cu actuala parteneră. Astfel, venirea la această emisiune a fost cu scopul ca Ema Oprișan să vadă dacă partenerul ei s-a schimbat sau nu.

Mai mult decât atât, chiar ea a fost cea care a povestit, înainte de emisunea de la Antena 1, prin ce suferință a trecut, atunci când a aflat că a fost înșelată. Cu toate acestea, a avut ocazia să vizualizeze anumite videoclipuri indecente în care protagonist era chiar iubitul ei. În acest fel, l-a iertat și a mers mai departe, iar Răzvan i-a oferit un inel de logodnă.

Asemănarea izbitoare dintre fosta parteneră și Ema Oprișan

Ei bine, tot în cadrul testimonialelor, Răzvan Kovacs, care este de meserie DJ, a făcut și el, la rândul său, o serie de dezvăluiri despre viața sa personală. Astfel încât, înainte de a forma un cuplu cu Ema Oprișan, bărbatul în vârstă de 31 de ani a format o relație cu o altă tânără.

Spre deosebire de Ema Oprișan, fosta parteneră a lui Răzvan Kovacs a ajuns cu acesta în fața ofițerului de Stare Civilă.

Unde mai pui, însă, faptul că există o asemănare izbitoare între fosta soție și actuala lui parteneră, Ema Oprișan. Acest aspect poate fi ușor observat din imaginile încărcate pe rețelele sociale chiar de mama concurentului de la „Insula Iubirii”.

În acest fel, se poate observa în imaginile de mai jos, asemănarea izbitoare între fosta soție și actuală lui parteneră, Ema Oprișan, constă în părul brunet, lung. Fosta soție a lui Răzvan Kovacs, pe nume Roxana, apare în mai multe fotografii postate de mama concurentului de la Antena 1.

CITEȘTE ȘI: Cum arată fosta soție a lui Marius Moise de la Insula Iubirii. Cei doi s-au căsătorit în urmă cu 9 ani și au o fetiță împreună / FOTO

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191