Cum arăta Iuliana Pepene în copilărie. Sigur nu o recunoști pe concurenta de la America Express / FOTO

Cum arăta Iuliana Pepene în copilărie. Sigur nu o recunoști pe concurenta de la America Express / FOTO

Pe Iuliana Pepene o cunoaște toată lumea de la Observator, însă ea a devenit cu atât mai cunoscută de când participă la America Express, pe Drumul Soarelui, alături de colega ei de breaslă, Sonia Simionov. Cu toate acestea, nu mulți știu cum arăta prezentatoarea TV în copilărie. Sigur nu o recunoști pe concurenta de la America Express!

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Cum arăta Iuliana Pepene în copilărie

În galeria acestui articol al , site-ul numărul 1 de știri mondene din România,veți găsi o fotografie specială cu Iuliana Pepene în copilărie. Imaginea a fost postată chiar de ea pe conturile sale personale de pe platformele de socializare, în urmă cu câțiva ani, într-o zi de 1 Iunie, de Ziua Copilului.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Probabil nici tu nu îți vei da seama că este ea în momentul în care vei vedea această poză, deoarece acum este foarte schimbată. În această imagine prezentatoarea de la Observator avea doar câțiva anișori.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Prezentatoarea TV a început să plângă la America Express

În urmă cu câteva săptămâni, într-o ediție de la America Express – Drumul Soarelui, Iuliana Pepene a început să plângă. Concurenta de la emisiune și-a adus amint de bunicul ei, asta după ce a văzut un bărbat bolnav.

Prezentatoarea TV a menționat atunci faptul că nu și-a mai putut stăpâni emoțiile și a izbucnit în lacrimi, deoarece și bunicul ei avea o sondă ca a acelui bărbat și îl vedea în fiecare zi cum nu mai poate rezista în fața bolii.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191