Cum arată mama Andreei Esca la cei 84 de ani. Imagini rare și emoționante. FOTO

Cum arată mama Andreei Esca la cei 84 de ani. Imagini rare și emoționante. FOTO

Andreea Esca este cunoscută la scară largă în România, fiind una dintre cele mai bune jurnaliste din țară. Cu toate acestea, mama ei a fost văzută rareori, însă atunci când a avut ocazia, știrista de la Pro Tv a mai scos-o cât de cât în lumina reflectoarelor. Așa s-a întâmplat și de această dată, căci ieri, cu ocazia Paștelui, prezentatoarea a publicat o fotografie în mediul online, cu cea care i-a dat viață. Iată cum arată Lucica Esca la cei 84 de ani.

Mircea Cosma, sfat pentru politicienii prahoveni: „Dacă nu aveți aceste răspunsuri, nu mai candidați prin acest județ!”

Cum arată Lucica Esca la 84 de ani

Lucica Esca are 84 de ani, însă își poartă vârsta doar în buletin. Pe chipul ei nu se văd atâția ani, ci mult mai puțini. Energică, cu poftă de viață, distinsă, cochetă și elegantă, mama Andreei Esca a făcut furori pe rețelele de socializare. După ce știrista de la Pro TV publicat imaginele pe contul ei de Instagram, oamenii au rămas uimiți de cum arată cea care i-a dat viață vedetei. Cu un zâmbet larg și o pereche de ochelari de soare, Lucica Esca le-a demonstrat tuturor că poți fi tânăr chiar și la vârste înaintate.

Luju.ro: Aşa trebuie să judece un judecător!

Cine este și cu ce se ocupă mama Andreei Esca

Deși în tinerețe arăta ca o actriță veritabilă și avea spirit artistic, mama Andreei Esca a lucrat în alt domeniu. În ciuda faptului că și-a dorit mereu să activeze în actorie, femeia a fost asistentă medicală, dedicându-se cu tot sufletul celor bolnavi.

Situație dramatică în Provița de Sus şi Provița de Jos! 4000 de prahoveni nu au apă potabilă

„Ar fi vrut să fie actriță și cred că i-ar fi reușit de minune (de altfel, toți Gemenii ar trebui să fie pe o scenă), dar pentru că tatăl ei a fost deținut politic, nu a avut voie să-și urmeze pasiunea. Foștii mei colegi de școală mă întreabă și acum ce face mama mea mișto și își amintesc cu plăcere ce mâncare bună ne făcea când veneau la mine în vizită și cât de elegantă era ea, la ședințele cu părinții.

Ce nu știau ei era că așa era mereu. Și în sala de operație, stătea și câte opt ore în picioare, pe tocuri. Nu era niciodată necoafată, nevopsită, nemachiată. Când adormea fără să se demachieze, îmi zicea: La 60 de ani avea 49 de kg și alerga cu Alexia în brațe, de nu te țineai dupa ea”, povestea Andreea Esca despre mama ei, într-un vechi interviu.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191