Cum arată mormântul Ilenei Ciuculete. Incredibil ce scrie pe crucea artistei

Cum arată mormântul Ilenei Ciuculete. Incredibil ce scrie pe crucea artistei

Deja au trecut mai bine de 6 ani de la dispariția uneia dintre cele mai iubite voci din România. Pe data de 14 martie 2017, lumea artistică din țara noastră o pierdea pe Ileana Ciuculete, faimoasa interpretă de muzică populară. Artista a luptat cu o boală dificilă, iar dispariția cântăreței a îndurerat întreaga Românie. Cei care trec astăzi pe lângă mormânt pot vedea un mesaj sfâșietor scris pe crucea Ilenei Ciuculete.

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

În luna martie a acestui an s-au împlinit deja 6 ani de când țara noastră și-a pierdut una dintre cele mai mari valori muzicale. Interpreta de muzică populară Ileana Ciuculete a decedat pe data de 14 martie, în anul 2017, după ce s-a confruntat cu o boală extrem de severă, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva pe artistă. Ea avea doar 64 de ani atunci când a fost răpusă de boală, iar poate că nimeni nu a trecut printr-o durere mai mare în momentul pierderii artistei decât mama acesteia, care avea 86 de ani la acel moment.

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Din păcate, artista a avut un final dificil, primind un diagnostic greu. Medicii au depistat că Ileana Ciuculete suferea de hepatită C și ciroză, iar în ciuda eforturilor necontenite pe care cadrele medicale le-au făcut pentru a salva viața interpretei de muzică populară, starea de sănătate a acesteia s-a degradat mult prea mult, și mult prea repede, iar tratamentele nu au mai putut face nimic.

IJP Prahova au organizat Campania impotriva violentei in familie „Nicio palma nu merita a doua sansa!”

Cornel Galeș, soțul artistei, a dorit să scrie un mesaj pe crucea artistei, alegând câteva versuri emoționante din melodia de suflet intitulată „Împăcare cu mama”. Mai precis, la mormântul regretatei cântărețe, vizitatorii pot citi următoarele rânduri: „Lume, draga mea, de vrei să-mi afli sufletul, stai şi ascultă-mi cântecul.”

Din păcate, tragediile s-au ținut în lanț, iar nu la mult timp după moartea artistei, ea a fost urmată de soțul ei. În anul 2019, Cornel Galeș a decedat în urma unui accident rutier extrem de grav.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191