Cum arăta Natașa Raab în ultimii ani de viață. Cât de mult o schimbase boala pe artistă / FOTO

Cum arăta Natașa Raab în ultimii ani de viață. Cât de mult o schimbase boala pe artistă / FOTO

Lumea filmului din România este în doliu după ce Natașa Raab, una dintre cele mai cunoscute și apreciate actrițe de la noi din țară, s-a stins din viață. Cât de mult o schimbare boala pe regretata artistă.

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Natașa Raab, un dintre cele mai cunoscute și apreciate actrițe de la noi din țară, a murit la vârsta de 70 de ani după o luptă grea cu boala. Starea de sănătate a vedetei nu a fost deloc una bună în ultimii ani.

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Imagini cu Natașa Raab în ultimii ani de viață

Începând cu anul 2020, Natașa Raab s-a confruntat cu o provocare majoră: boala Parkinson. Această luptă s-a adăugat unei serii de probleme de sănătate pe care le-a avut de-a lungul timpului, aducând modificări vizibile în aspectul său fizic.

IJP Prahova au organizat Campania impotriva violentei in familie „Nicio palma nu merita a doua sansa!”

Boala Parkinson, o afecțiune care afectează sistemul nervos central, a avut un impact asupra fizicului actriței în ultimii ani. Cu toate acestea, Natașa Raab și-a păstrat grația și demnitatea care au caracterizat-o întotdeauna.

Pentru Natașa Raab, arta a fost mereu o chemare și o pasiune care a însoțit-o pe tot parcursul vieții. Cu siguranță că amintirea actriței va rămâne vie în sufletele celor ce au cunoscut-o și apreciat-o de-a lungul anilor.

Ce roluri a jucat actrița

Cu o carieră bogată și strălucitoare în lumea teatrului, Natașa Raab a devenit un nume venerat pe scenele din întreaga țară. Actrița a fost prezentă într-o serie impresionantă de spectacole celebre, evidențiindu-și versatilitatea și măiestria actoricească.

Printre producțiile de excepție în care a „strălucit” se numără „Hamlet” de W. Shakespeare, „…Escu” de T. Mușătescu, „O masă pe cinste” de G. Astalos, „Pragul albastru” de Sârbu, „Nașterea” de C. Voiculescu, „Vacanță în Guadelupa” de Pierre Sauvil și Eric Assous, „Omul cu mârțoaga” de George Ciprian, „Valsul hazardului” de Victor HaTm, „Ferma animalelor” de George Orwell, „Tărâmuri întunecate” de Harding Lernay, „Romeo și Julieta” de W. Shakespeare și multe altele. Fiecare dintre aceste spectacole a ilustrat abilitatea sa de a da viață personajelor, indiferent de natura acestora.

Un moment culminant în cariera sa a fost reprezentat de filmul „Poziția copilului” din 2013. În acest film, sub regia lui Peter Călin Netzer, Natașa Raab a interpretat rolul Olga Cerchez.

Natașa Raab rămâne un nume de referință în lumea teatrului și filmului românesc, iar contribuția ei remarcabilă va continua să inspire și să influențeze generațiile viitoare de actori.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191