Cum arată restaurantul de lux pe care l-au deschis Adi Minune și Cati, soția lui. Unul dintre bucătari a fost adus din Brazilia

Cum arată restaurantul de lux pe care l-au deschis Adi Minune și Cati, soția lui. Unul dintre bucătari a fost adus din Brazilia

Adi Minune și Cati Simionescu și-au deschis un restaurant de lux. Cei doi au început construcția în urmă cu un an, iar acum urmează să aibă și primul eveniment, unde sunt așteptați clienți. Soția manelistului a fost cea mai implicată în proces și este mândră de reușita sa, iar acum va avea locația în gestiune.

Locuitorii din Păcureți mor de sete! Niciun strop de apă la robinet. Noul primar Ionuț Voicu e zero barat!

Adi Minune și Cati Simionescu și-au deschis un restaurant lângă Capitală. Cei doi au început investiția în urmă cu un an, iar de curând l-au și deschis. Afacerea nu se oprește aici, peste un an va fi inaugurat și hotelul care este în construcții. Ce au spus cei doi despre noul business pe care îl conduc!

Virgiliu Nanu, cu ochii pe lucrările derulate în Slănic: „Vreau să mă asigur că lucrările corespund şi că fondurile sunt folosite corect!”

Cum arată restaurantul celor doi

Adi Minune și Cati Simionescu au intrat în rândul afaceriștilor români. Au deschis un restaurant de fițe pe care l-au inaugurat și au multe planuri pe viitor. Peste un an urmează să se finalizeze și hotelul la care visează și va putea fi folosit de turiști.

Dezinteres criminal! Primarul Alin Moldoveanu lasă Spitalul din Câmpina fară aer condiționat! Pacienții şi medicii se sufocă la 40 de grade!

Restaurantul manelistului și al soției sale a fost finalizat într-un an, iar joi va avea loc și primul eveniment, unde va cânta Adi Minune. Cati Simionescu este încântată de rezultat, fiind cea mai implicată în procesul de construcție și amenajare. În interior se află 20 de mese, fiind un spațiu restrâns, decorat cu mult bun gust, iar mâncarea face parte dein bucătăria mediteraneană.

Adi Minune este încântat de rezultatele soției sale. Manelistul mărturisește cât de mult a muncit având numeroase evenimente, iar Cati Simionescu se ocupa de șantier, fiind împreună cu muncitorii. În următoarea perioadă, acesta va cânta și aici, fiind o mare bucurie pentru el.

Unul dintre bucătari este brazilian

Cati Simionescu a căutat cei mai buni angajați pentru restaurantul pe care îl va conduce. Astfel, în bucătăria în care se vor face preparate delicioase specific meniului mediteranean, lucrează trei chefi cu multă experiență. Unul dintre ei a fost adus chiar din Brazilia, iar soția lui Adi Minune și asociatul au mers personal să se întâlnească cu el, înainte de al convinge să vină în România.

CITEȘTE ȘI: Știrile Antena Stars. Cât de afectată a fost Karmen Simionescu de lipsa tatălui. Cu ce traume a rămas fiica lui Adrian Minune: „Δ / VIDEO

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191