Cum arată rochia de mireasă purtată de Ana Baniciu la cununia religioasă. Vedeta și iubitul ei, Edy Kovacs, au devenit soț și soție și în fața lui Dumnezeu / FOTO

Cum arată rochia de mireasă purtată de Ana Baniciu la cununia religioasă. Vedeta și iubitul ei, Edy Kovacs, au devenit soț și soție și în fața lui Dumnezeu / FOTO

Emoții mari pentru Ana Baniciu și Edy Kovacs. Cei doi s-au căsătorit astăzi religios, la câteva săptămâni distanță de când au avut cununia civilă. Așa cum era de așteptat, mireasa a atras toate privirile cu rochia ei.

PSD Prahova, întâlnire cu seniorii social-democrați. Prefectul Virgiliu Nanu, primarul Volosevici şi parlamentarii PSD au prezentat proiectele de viitor

Pe 8 septembrie, Ana Baniciu și Edy Kovacs s-au căsătorit civil. Cei doi au avut mari emoții și astăzi, atunci când a avut loc cununia religioasă. Vedeta și partenerul ei au strălucit în cea mai importantă zi din viața lor.

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Cum arată rochia de mireasă purtată de Ana Baniciu

În urmă cu ceva timp, Ana Baniciu spunea că s-a gândit la momentul în care va îmbrăca rochia de mireasă și că, probabil, va fi tip sirenă. Așa s-a și întâmplat, iar astăzi, vedeta a atras atenția cu ținuta din ziua cea mare.

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Ana Baniciu a optat pentru o rochie lungă, albă, accesorizată cu un voal lung și buchetul. Și Edy Kovacs a atras atenția cu apariția lui. Cel care i-a devenit soț Anei Baniciu a ales un costum negru.

Ana Baniciu și Edy Kovacs își doresc o nuntă atipică

După trei ani de relație, cei doi au plănuit în cele mai mici detalii nunta. Vedeta spunea că își dorește o nuntă atipică, unde atmosfera să fie pe măsură, iar invitații să se simtă bine. Tot atunci, Ana Baniciu spunea că nu și-a imaginat ziua nunții cu tradiții, ci a ținut cont de o singură tradiție, aceea de a fi condusă la altar de tatăl ei. De altfel, dacă de obicei se spune că aduce ghinion ca o mireasă să cânte la propria nuntă, Ana Baniciu spunea că nu va ține cont de această „regulă”.

„Vrem să fie o nuntă pentru noi, nu vom avea nici dansul mirilor, ne caracterizează nunta și ne dorim ca prietenii noștri să înțeleagă că noi am organizat nuntă pe sufletul nostru. Tatăl meu mă va conduce la altar. În rest, nu vom avea tradiții la nuntă. Eu am zis că nu voi cânta la nunta mea, dar nu voi avea cum să nu fac asta”, spunea Ana Baniciu, la Antena Stars.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191