Cum arată și cât a costat faimoasa casă inteligentă a lui George Buhnici. A fost inclusă în top 10 case sustenabile din lume

Cum arată și cât a costat faimoasa casă inteligentă a lui George Buhnici. A fost inclusă în top 10 case sustenabile din lume

Pe George Buhnici, în vârstă de 42 de ani, s-ar putea să-l știi de la televizor sau de pe platforma YouTube, este fostul realizator al emisiunii „iLikeIT”, de la ProTV, care a făcut, cu un an în urmă, unele declarații care au stârnit un val enorm de controverse în spațiul public din țara noastră. Însă, ce cu siguranță nu știi este faptul că și-a construit o casă spectaculoasă în satul Tămași, din comuna Corbeanca, la care au lucrat patru arhitecți, șase designeri de interior și un inginer. De asemenea, vila a fost inclusă în top 10 case sustenabile din lume și este cea mai smart din Europa de Est.

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

George Buhnici (42 de ani), împreună cu soția sa, Lorena Buhnici și fiica lor, locuiește într-una dintre cele mai „deștepte” case din lume. Aflată în afara Bucureștiului, la 20 de kilometri de Capitală, în satul Tămași, din Corbeanca, vila are în spate o echipă numeroasă care a dus la bun sfârșit proiectul: patru arhitecți (coordonator arh. Raluca Munteanu), șase designeri de interior și un inginer (Marius Șoflete).

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

George Buhnici și-a dus pasiunea pentru tehnologie la un alt nivel și a reușit să construiască, alături de întreagă echipă, casa viitorului. George, Lorena și Ariana, s-au mutat în ea în ajunul Crăciunului din 2017, iar în februarie 2018, casa a primit certificatul de „Casă pasivă premium“, prima de acest fel din Estul Europei. În plus, a fost inclusă și în top 10 case sustenabile din lume.

IJP Prahova au organizat Campania impotriva violentei in familie „Nicio palma nu merita a doua sansa!”

Casa din Corbeanca are 170 metri pătrați utili, cu living, bucătărie, două dormitoare, un birou, trei băi şi un dressing. Este construită pe structură din CLT (Cross-Laminated Timber), un material ușor și foarte rezistent. Înăuntru ușile se deschid cu amprentă, există un sistem de ventilație și de filtrare a aerului,  întrerupătoare sunt tip mini-tablete, iar țevile de apă au filtre integrate. Are și o stație meteo care monitorizează în permanență temperatura exterioară, vântul, luminozitatea.

Probabil că te întrebi acum cât a costat această minunăție. Pentru casa inteligentă, George Buhnici a investit euro, doar în construcție și amenajare, fără să pună la socoteală și valoarea terenului.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191