Cum arată Vlad Pascu după o lună în arest, fără droguri. A spus de patru ori „Îmi pare rău”. Tatăl lui, reacție șocantă

Cum arată Vlad Pascu după o lună în arest, fără droguri. A spus de patru ori „Îmi pare rău”. Tatăl lui, reacție șocantă

Operațiunea Hidra, declanșată în București, joi dimineața, care i-a vizat pe camarazii de petreceri cu droguri ai lui Vlad Pascu i-a adus la DIICOT, printre alții, pe părinții lui, iar în jurul prânzului a sosit și Vlad Pascu. Cu părul prins într-o coadă la spate, la fel ca în ziua în care a ucis doi tineri în localitatea 2 Mai, Pascu a trecut printre jurnaliști și și-a găsit cu greu cuvintele pentru a răspunde la întrebări. A spus de patru ori „îmi pare rău”.

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

Părinții lui Vlad Pascu au ajuns în cursul dimineții la DIICOT, iar mama lui este bănuită că ar fi încercat să îi șantajeze pe unii martori din dosar. Joi au avut loc 11 percheziții care au vizat mai multe persoane bănute de trafic și consum de droguri. Patru sunt camarazii lui Vlad Pascu și ar fi consumat împreună droguri înainte de accident.

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

Vlad Pascu, adus din arest la DIICOT: „Îmi pare rău pentru tot”

Îmbrăcat într-un tricou verde, cu părul prins într-o coadă la spate și cu o mină obosită, Vlad Pascu a coborât din mașină și a fost imediat flancat de polițiști. El a răspuns greoi la câteva întrebări puse de jurnaliști. A spus că îi pare foarte rău de tot ce s-a întâmplat, dar a completat că nu are cum să mai „ajute situația” și că „nu poate să dea timpul înapoi”.

Luju.ro: ÎN LOC SĂ FIE ÎN PUŞCĂRIE, NEGULESCU AMENINȚĂ– Mesaj trimis de paraditorul „Portocală” fostului premier Victor Ponta

Vlad Pascu: Îmi pare foarte rău și nu am ce să spun ca să ajut cu ceva situația asta. Îmi pare rău.

Reporter: Ai ceva să le transmiți părinților copiilor care au murit?

Vlad Pascu: Îmi pare foarte rău pentru ei.

Reporter: Pentru ce îți pare rău?

Vlad Pascu: Pentru tot ce s-a întâmplat. N-am ..n-am cum să dau timpul înapoi, a spus Pascu înainte să intre la audieri la DIICOT.

Operațiunea „Hidra”

La DIICOT au ajuns și părinții lui Vlad Pascu. Mama lui este suspectată pentru infracţiuni contra înfăptuirii justiţiei, după ce ar fi încercat să influenţeze şi să şantajeze martori în dosarul în care este cercetat fiul ei. Ea a ajuns prima la DIICOT. Procurorii o suspectează că ar fi încercat să șantajeze martori din dosar.

Mihai Pascu, tatăl șoferului care a provocat tragedia de la 2 Mai în care doi tineri și-au pierdut viața a fost găsit într-un apartament din Sectorul 1 al Capitalei. El a ajuns la DIICOT cu o cască de motociclist pe cap. Calitatea lui este de martor. El a uimit pe cei prezenți cu o atitudine foarte relaxată, în ciuda situației grave în care se află fiul lui. A fost surprins chiar râzând. 

Joi dimineaţă, procurorii DIICOT şi ofiţeri de la Antidrog au declanşat o vastă operaţiune în Capitală cu numele de cod „Hidra”, care îi vizează pe cei din anturajul lui Vlad Pascu, consumatori şi traficanţi de droguri.

Printre aceştia se află şi prieteni ai lui Vlad Pascu, care erau cu acesta pe litoral în perioada producerii accidentului în localitatea 2 Mai.

Procurorii DIICOT arată că este vorba de tineri din familii cu importante posibilităţi materiale, care şi-au desfăşurat activitatea în Bucureşti, precum şi în staţiunile de pe litoralul Mării Negre, în timpul sezonului estival.

Conform anchetatorilor, cei în cauză ar fi specializaţi în distribuirea de canabis, comprimate ecstasy, MDMA, cocaină, dar şi alte droguri sintetice, în diverse locaţii, restaurante şi cluburi de lux, majoritatea clienţilor drogurilor comercializate de către ei fiind consumatori constanţi, persoane cu un potenţial financiar ridicat.

Persoanele ar fi furnizat diverse droguri de risc şi mare risc la petreceri private desfăşurate în diverse locaţii private din Bucureşti, la care, de asemenea, au participat persoane cu potenţial financiar ridicat, relatează Agerpres.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191