Cum au ajuns să se certe în direct Ștefan Bănică și Dani Oțil. Artistul și-a ieșit din minți: „La vârsta ta mai asculți de-o păsărică?”

Cum au ajuns să se certe în direct Ștefan Bănică și Dani Oțil. Artistul și-a ieșit din minți: „La vârsta ta mai asculți de-o păsărică?”

Dani Oțil și Ștefan Bănică Jr. sunt două dintre cele mai cunoscute nume din showbiz-ul autohton. Deși ambii sunt o emblemă a televiziunii și muzicii, o femeie din trecut i-a legat pe cei doi: Mihaela Rădulescu. Ani în urmă au și existat între cei doi mici înțepături. De la ce a pornit totul. 

Virgiliu Nanu şi-a exprimat sprijinul total pentru persoanele cu dizabilități în Prahova

În iarna anului 2019, Ștefan Bănică Jr. era prezent pe canapeaua emisiunii pe care Dani Oțil o moderează alături de Răzvan Simion. La acea vreme, cântărețul celebra majoratul 18 ani de tradiție neîntreruptă ai concertului de Crăciun pe care acesta urma să-l susțină. 

Virgiliu Nanu, noul preşedinte al CJ Prahova, îi răspunde lui Mihai Polițeanu: „Sunt deschis la dialog şi colaborare. Interesele ploieştenilor sunt pe primul loc”

Evenimentul de care amintim s-a petrecut cu ani în urmă, însă cu siguranță tensiunea dintre cei doi a fost resimțită puternic de către restul persoanelor de pe platourile de filmare, și cei care îi urmăreau de acasă. 

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

După ce Ștefan Bănică amintea împlinirea celor 18 ani neîntrerupți ai concertului de Crăciun, prezentatorul nu s-a putut abține și l-a „felicitat” într-un mod ironic: 

„Îți dai seama că, în 18 ani, unii au devenit de mai multe ori părinți, alții sunt la a treia nevastă…”, a fost reacția ironică a lui Dani Oțil.  

La rândul lui, amuzat, fostul soț al Andreei Marin a replicat: 

„Dacă unii sunt la a treia nevastă, alții cică n-o mai lălăie. Mi-a șoptit o păsărică despre faptul că s-au luat frumos, s-au așezat la casele lor… Iar pasiunea lor pentru modă se și vede!”, făcând referire la faptul că Dani recunoscuse, oficial, relația cu Gabriela Prisăcariu.

Atât Ștefan Bănică Jr., cât și Dani Oțil au continuat discuția interesantă: „Ștefan, ai zis că ți-a șoptit o păsărică. La vârsta ta mai asculți de-o păsărică?”, la care Ștefan: „Da, la vârsta mea mai ascult de-o păsărică! Iar asta, doamnelor și domnilor, vine de la această pălincă!”, a continuat artistul și a mai luat o gură de pălincă, din paharul prezent pe masa din platou a emisiunii de la Antena 1. 

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191