Cum au fost surprinși Marius Elisei și iubita în vacanța de la munte! Cine i-a însoțit pe cei doi. Imagini exclusive!

Cum au fost surprinși Marius Elisei și iubita în vacanța de la munte! Cine i-a însoțit pe cei doi. Imagini exclusive!

Marius Elisei, fostul soț al Oanei Roman, escapada amoroasă la munte cu noua iubită. De cine au fost însoțiți cei doi și cum își răsfață iubita. Marius și Gabriela sunt împreună de aproximativ două luni, iar relația pare a fi din ce în ce mai sudată.

PSD Prahova, întâlnire cu seniorii social-democrați. Prefectul Virgiliu Nanu, primarul Volosevici şi parlamentarii PSD au prezentat proiectele de viitor

În urmă cu aproximativ doi ani, Oana Roman și Marius Elisei au divorțat, ulterior cei doi au hotărât să își mai dea o șansă, însă lucrurile nu au mers cum și-au dorit. Asfel, la începutul acestui an s-au separat din nou, iar de atunci și până în luna septembrie, atunci când Marius și-a întâlnit noua parteneră, au fost mai multe tentative de împăcare.

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Oana Roman și Marius Elisei au recunoscut, de-a lungul timpului, că mai existau probleme în cuplu. Vedeta a povestit în mediul online faptul că nu se mai înțelegeau de ceva timp, iar ruptura a fost una de comnun acord. După separare, surse apropiate cuplului au mărturisit în exclusivitate pentru Antena Stars, faptul că Marius ar fi lipsit de la festivitatea de început de an școlar a fiicei sale, pe motiv că ar fi fost ziua de naștere a iubitei și ar fi preferat să petreacă alături de ea.

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

În acest weekend, Marius Elisei și Gabriela, noua sa parteneră, au petrecut la munte. Cei doi nu s-au sfiit de ochii curioșilor, astfel au ales să ia masa la una dintre terasele din centrul Brașovului. Porumbeii nu au fost singuri în această escapadă, ci au fost însoțiti de mai mulți prieteni, alături de care s-au întreținut. Chiar dacă atmosfera era una destinsă, iar cei doi păreau să se simtă bine împreună, au fost destul de „zgârciți” cu gesturile tandre în văzul tuturor.

Cât despre relația dintre Marius Elisei și Gabriea, aceleași surse apropiate Oanei Roman și fostului partener, au mărturisit faptul că idila ar fi pornit încă de la începutul acestui an, atunci când bărbatul i-ar fi apreciat postările tinerei pe rețelele de socializare.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191