Cum e viața Ilincăi Vandici după divorțul de Andrei Neacșu. Vedeta a mărturisit tot: „O să plecăm…”

Cum e viața Ilincăi Vandici după divorțul de Andrei Neacșu. Vedeta a mărturisit tot: „O să plecăm…”

Ilinca Vandici, în vârstă de 37 de ani, și Andrei Neacșu și-au luat rămas bun la începutul anului precedent, după aproape șase ani de căsnicie. În 2017, au celebrat nunta lor, iar în scurt timp au devenit părinții fericiți ai lui Zion. Cu toate acestea, nici venirea pe lume a copilului nu a reușit să salveze relația lor, astfel că cei doi au ales să divorțeze în mod pașnic, la notar. De atunci, Zian, în vârstă de șase ani, a rămas alături de mama sa, în timp ce Neacșu contribuie cât poate el la creșterea copilului lor. Despărțirea lor a fost una amiabilă, iar cei doi au ales să mențină relații civilizate în beneficiul micuțului lor.

Mircea Cosma, sfat pentru politicienii prahoveni: „Dacă nu aveți aceste răspunsuri, nu mai candidați prin acest județ!”

Ilinca a fost întotdeauna deschisă în privința modului în care își crește băiatul. Prezentatoarea de la Kanal D a subliniat că a adoptat o abordare bazată pe înțelegere, răbdare și încredere în educarea lui Zian, explicându-i tot ceea ce are nevoie să înțeleagă. Recent, vedeta a declarat cât de mândră este de fiul său și a mărturisit că el este împlinirea sa.

Luju.ro: Aşa trebuie să judece un judecător!

E foarte bine. Crește, se dezvoltă frumos… E o împlinire a sufletului meu, îți dai seama. Fiul meu e cea mai mare împlinire a sufletului meu.”, a spus vedeta pentru

Situație dramatică în Provița de Sus şi Provița de Jos! 4000 de prahoveni nu au apă potabilă

Acum, la 9 luni de la divorțul de tatăl celui mic, vedeta își trăiește frumos viața și se pare că a trecut complet peste despărțire. Acum se axeaz foarte mult pe copil și pe carieră, motiv pentru care în curând va pleca cu băiețelul în vacanță.

O să plecăm în vacanță, pentru că și-a dorit foarte tare să meargă la un parc de distracții, drept urmare m-am organizat și o să plecăm. Am și eu liber, are și el vacanță de la școală și atunci, numai bine fuzionăm și ne ținem de plan.”, a mai spus Ilinca.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191