Cum este tratată fiica adoptivă a Paulei Seling de colegi, după ce s-a aflat că mama ei e celebră: „Lucrurile chiar așa sunt în realitate”

Cum este tratată fiica adoptivă a Paulei Seling de colegi, după ce s-a aflat că mama ei e celebră: „Lucrurile chiar așa sunt în realitate”

În urmă cu ceva timp, Paula Seling și fostul ei soț, Radu Bucur, au decis să adopte, în secret, o fetiță de trei ani, pe nume Elena. De curând, cântăreața a dezvăluit cum se comportă cu ea colegii de clasă, care știu că e copil de vedetă.

Se îngroaşă gluma! Gheorghe Sîrbu a plecat din PNL şi candidează la Primăria Ploieşti din partidul SOS, al Dianei Şoşoacă

Elena crește armonios și de șase ani face parte din familia Paulei. Fetița are acum aproape nouă ani, îi place să studieze engleza, să danseze și să meargă la înot, iar cu mama ei îi place să facă temele, să se joace împreună și să meargă la mall.

Primarul Volosevici: Elevii primesc mere stricate şi biscuiți „de carton” în programul „Cornul şi laptele” derulat prin Consiliul Județean. Am sesizat Prefectura Prahova

După ce a divorțat de Radu Bucur, Elena a rămas în grija mamei ei. Paula este o femeie împlinită din toate punctele de vedere și vorbește deschis despre fiica sa și intereacțiunea pe care o are la școală cu alții copii.

Aviz „paraditorilor”! Președinta CSM, mesaj tranșant pentru DNA: ‘Tentaţia exercitării discreţionare a puterii’ să fie ‘de domeniul trecutului’!

„Elena e un copil bun și darnic, care se împacă foarte bine cu colegii ei de la școală. Și spun astea chiar dacă știu că unii vor considera că o fac pe motiv că e fiica mea în discuție.

Numai că lucrurile chiar așa sunt în realitate. Multi dintre colegii Elenei știu deja că ea e fata unei persoane publice, dar asta contează prea puțin pentru ei’, a declarat Paula Seling, potrivit cancan.

Paula Seling: „Elena știe să se facă plăcută”

Paula Seling este foarte mândră de fiica ei, iar cele două au o relație specială. Elenei îi place foarte mult la școală și-și adoră colegii.

„Elena știe să se facă plăcută, împarte cărți și creioane colorate tuturor, și-mi povestește după afterschool fiecare aventură a zilei. De altfel, ăsta e și motivul pentru care de când a început școala nu prea facem lecții împreună. Fiindcă și le face deja de la școală.

Acasă, mai completăm când e cazul, când și când. În rest citim împreună, ne plimbăm cățelul împreună sau mai facem mâncare, uneori tot împreună!Din fericire, școala e destul de aproape de casă, așa că trezirea nu e abruptă, ci pe la șapte dimineața.

După ce Elena pleacă la școală, eu încep perioada de studiu. Dacă e vorba despre lucrul cu corzile vocale, acesta durează până la maxim 45 de minute. Când este însă vorba despre studiu la pian, atunci datele problemei se schimbă și totul poate dura până la două sau trei ore”, adaugă Paula Seling.

Paula Seling și Radu Bucur au divorțat în secret

După ce Radu Bucur a anunțat anul trecut că nu se mai ocupă de cariera Paulei Seling, el fiind managerul artistei. Apoi, s-a aflat că cei doi au divorțat în secret și au preferat să păstreze tăcerea. „Din 13 aprilie suntem pe drumuri separate. Personal, am considerat un eşec faptul că am ajuns aici, însă probabil că toate lucrurile au un a fost cumplit de grea. M-am refugiat în muncă. Vă asigur că niciunul nu a greşit cu nimic”, a povestit artista.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191