Cum îi închide Nicoleta Nucă gura lui Buhnici? „Și femeile și bărbații au celulită, ce aberează?!”

Cum îi închide Nicoleta Nucă gura lui Buhnici? „Și femeile și bărbații au celulită, ce aberează?!”

Nicoleta Nucă face furori la evenimentele mondene cu noua ei siluetă, muncită din greu la sala de sport. Chiar și așa, solista recunoaște că are totuși, un inamic redutabil: celulita! Nu este, însă, deloc jenată să-și expună micile imperfecțiuni la plajă și de abia așteaptă să facă proba costumului de baie vara aceasta, pe litoral.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Nicoleta Nucă, în vârstă de 29 de ani, este una dintre vedetele care nu ezită să recunoască faptul că apelat deseori la medicul estetician pentru a-și menține frumusețea.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Ce operații estetice are Nicoleta Nucă

În anul 2017, Nicoleta Nucă a mers la o clinică din Turcia pentru a-și opera nasul, apoi solista și-a mărit și bustul cu ajutorul unor implanturi mamare, pentru că era nemulțumită de mărimea sânilor.

Virgiliu Nanu promite sprijin total pentru investițiile în Prahova: Vizită oficială la Cameron România SA

În prezent, solista a ajuns la cea mai bună versiune a ei, căci acordă atenție deosebită stilului de viață pe care îl duce și este nelipsită de la sala de sport.

Orele petrecute la sală, dar și procedurile estetice suferite i-au adus Nicoletei un nou look. Dacă am compara imaginile cu ea, de acum zece ani cu cele din prezent, schimbările sunt mai mult decât vizibile.

Nicoleta este mândră de noua sei siluetă și nu ezită să-și expună, mai nou, din plin nurii pe la evenimentele mondene în rochii cât se poate de decoltate. Solista recunoaște, însă, că mai are un inamic redutabil: celulita!

Nicoleta Nucă: „Tot anul nu am avut timp să ne plângem că avem celulită?!”

Toată lumea se plânge mai nou de celulită! Interesant că ne apucă grija de celulită fix acumcu o lună înainte de vară. Tot anul nu am avut timp să ne plâgem că avem celulită.

Cu o lună înainte ce poți sămai faci?! Ori să teînfometezi, ori sății diete drastice, ceea ce nu e deloc indicat pentru că după asta revine mai în forță celulita!

S-a creat o impresie grită despre celulită! Fie că ne convine sau nu, trebuie să recunoaștem că toată lumea o are, asta e realitatea. Toate femeile o au, și bărbii au celulită, într-un grad mai mare mai mic.

Ar trebui să normalizăm mai mult chestia asta legată de celulită, pentru că e vorba de corpul uman până la urmă care e într-o continuă schimbare de la o zi la alta!”, ne-a mprturisit Nicoleta.

Atac la Buhnici: „Aberează! Să nu mai apară nici ei cu păr pe piept!”

Solista de abia așteaptă să meargă în vacanță la mare și să-și expună trupul în costume de baie decoltate. Nu o intersează nici pe departe criticile când vine vorba de celulită.

Dacă am lua-o pe ideea asta că nu trebuie să ne arătam celulita n-ar mai fi nimeni pe plajă Și noi putem zicem că bărbații cu barbă sau cu păr pe piept să nu mai apa nici eipe plajă.

Niște aberații, până la urmă toți suntem oameni, ne confruntăm cu diverse situații în viață, avem corpuri toatal diferite de la om la om!”, a mai spus solista, comentând acid celebrele  afirmații ale lui George Buhnici. 

În vara anului trecut, George Buhnici a creat o adevărată dezbatere în mediul online, după ce a susținut, în cadrul unui interviu, că femeile care au celulită și vergeturi nu ar trebui să meargă la plajă, ci la sală.

Cine e Nicoleta Nucă?

Nicoleta Nucă are 29 de ani și s-a născut la Chișinău, în Republica Moldova. Solista de peste Prut a devenit cunoscută în urma participării ei, în anul 2014, la concursul de talente „X Factor” (diffuzat de Antena 1).

Mentorul ei a fost nimeni altul decât celebrul Ștefan Bănică junior, cu ajutorul căruia Nicoleta a și reușit să ajungă în gala show-ului . Cântăreața a participat, ulterior, și la show-ul de la Kanal D, „Bravo, ai stil!”, însă nu a ajuns prea departe în competiție.

Nicoleta formează un cuplu de peste cinci ani de zile alături de toboșarul Alex Ursache. Cântăreața a primit inelul anul trecut pe Bosfor, într-o vacanță romantică la Istanbul.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191