Cum își alinta Ștefan Bănică amantele, în perioada în care era căsătorit cu Andreea Marin. Ce apelative folosea

Cum își alinta Ștefan Bănică amantele, în perioada în care era căsătorit cu Andreea Marin. Ce apelative folosea

Ștefan Bănică Jr. și Andreea Marin au devenit un cuplu tocmai în anul 2006, iar la vremea respectivă, ei erau unul dintre cele mai populare și îndrăgite perechi din showbiz-ul românesc. Cei doi au petrecut următorii 7 ani împreună, iar în cele din urmă au divorțat cu un deceniu în urmă, în 2013. Însă, deși a trecut atât de mult timp, problemele pe care le-a avut mariajul celor doi fascinează chiar și astăzi.

Cum cheltuie PNL banii partidului: Plăteşte figuranți să facă circ prin Ploieşti. Doar urmează an electoral…

A trecut deja un întreg deceniu de când Ștefan Bănică Jr. și Andreea Marin au decis să meargă înainte pe drumuri diferite. Cei doi au devenit un cuplu tocmai în anul 2006, iar la vremea respectivă, ei erau unul dintre cele mai populare și îndrăgite perechi din showbiz-ul românesc. După cum ne putem aminti, cei doi au petrecut următorii 7 ani împreună, însă, în cele din urmă, au decis să divorțeze.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Deși Ștefan Bănică Jr. și Andreea Marin au pus punct relației lor tocmai în anul 2013, detaliile depre problemele mariajului lor continuă să fie discutate și astăzi. Se pare că numai la 2 ani după ce au spus „da” și au devenit soț și soție, faimosul cântăreț a început să o înșele pe vedeta de televiziune, chiar vorbind despre acest lucru cu maseurul familiei, potrivit informațiilor din presă.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Ei bine, se pare că artistul obișnuia să folosească apelative precum „păpușă” și „păpușică”, pentru amantele sale. Iar soțul Andreei Marin mai avea și o cerință extrem de strictă pentru femeile din viața sa. El le cerea acestora să fie punctuale! Aceasta era cerința pe care Ștefan Bănică Jr. ar fi cerut-o la fiecare întâlnire.

Desigur, de atunci, au mai ieșit la iveală și alte detalii șocante, în ce privește mariajul dintre Ștefan Bănică Jr. și Andreea Marin. Potrivit spuselor lui Sabin Ivanof, soțul Simonei Pătruleasa, se pare că Andreea Marin ar fi fost jignită și umilită în repetate rânduri de către soțul ei.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191