Cum l-a păcălit Mihai Bobonete pe Gabriel Cotabiță. I-a luat banii artistului și l-a lăsat fără marfă: „A numărat niște dolari”

Cum l-a păcălit Mihai Bobonete pe Gabriel Cotabiță. I-a luat banii artistului și l-a lăsat fără marfă: „A numărat niște dolari”

Mihai Bobonete a povestit cum l-a păcălit în urmă cu mai mulți ani pe Gabriel Cotabiță. Cei doi s-au întâlnit după 8 ani, la un spectacol pe care actorul din „Las Fierbinți” îl avea în București.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Invitat la podcastul „Ac de siguranță”, Mihai Bobonete și-a adus aminte cum l-a țepuit pe Gabriel Cotabiță în urmă cu mai mulți ani. Cântărețul a vrut să cumpere un pește de 20 de kilograme de la actor, însă a plecat fără pește și cu banii luați.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Mihai Bobonete și Gabriel Cotabiță s-au întâlnit prima dată în urmă cu mai mulți ani, iar la vremea respectivă actorul vindea pește pe marginea drumului alături de prietenul său Mihai Rait, celebrul Dorel din „Las Fierbinți”.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

„Lui Cotabiţă nu i-am chiar vândut… Am avut intenţia de a-i vinde, cum el a avut intenţia de a cumpăra! Gabi a oprit maşina, avea un jeep, un Grand Cherokee, verde sau negru, nu mai ţin minte, şi a spus că voia un peşte.

Ne-am dus, am luat peştele din spate, din ladă, şi el a zis că vrea ceva de 20 de kile… ăsta avea şapte sau opt! Şi când m-am dus cu cântarul am pus piciorul pe coadă şi am ridicat şi am întrebat, cam de cât aţi vrea să fie, de 20, şi am tras până la 20!

El a zis ăsta e! Şi i-a spus, îl împachetăm în gheaţă, îl punem într-o folie… Da, da, să ţină până la Bucureşti! Coborâţi? Nu! A numărat nişte dolari… Ştiţi cu dolarii? Ştiam şi cu yenii! A dat banii prin geam şi a zis puneţi-l în spate!

Când am deschis, am văzut că bancheta din spate obtura tot până la nivelul ochilor din oglinda retrovizoare. Şi-atunci am luat peştele, l-am pus sub maşină, şi m-am aplecat pe portbagaj de două ori”, i-a spus Mihai Bobonete lui Răzvan Exarhu.

Mihai Bobonete și Gabriel Cotabiță s-au întâlnit după 8 ani

La 8 ani după ce l-a păcălit pe artist, actorul de comedie l-a reîntâlnit la un spectacol pe care îl avea în București.

„După opt ani, Găbiţă la Cafe Deco, eu pe scenă, el lângă Dan Chişu. «Mă, Dane, eu îl ştiu pe ăsta!» «N-ai, mă, e unul de la Craiova, venit…» «Mă, Dane, e periculos copilul…» N-are, mă… e un amărât, vai de mama lui!»

«Mă, Dane, mă, asta o să-ţi ia lucruri din casă!» Ceea ce s-a şi întâmplat.

Şi m-a chemat Dan după, «hai, vino să stai cu noi aici, el e Gabriel Cotabiţă…» Zic, e, ce dracu, nu-l ştiu? Şi zice, eu de unde te ştiu pe tine? Nu ştiu, domnu Gabi! I-a zis până la urmă, aşa, aşa… Da, mi-am dat seama că n-am peştele, am oprit la Slobozia, dar mi-a fost lene să mă întorc!”, a mai povestit Mihai Bobonete, în același podcast. Cei doi s-au împrietenit în cele din urmă, mai ales că sunt născuți în Oltenia amândoi.

Mihai Bobonete a renunțat la inginerie pentru actorie

Într-un interviu pentru revista VIVA!, el a povestit cum a ales drumul în carieră spre actorie, dar și că a renunțat la inginerie. Tatăl lui nu a fost încântat de decizia luată de el, însă mama sa l-a susținut necondiționat.

Întrebat cum și-a descoperit harul de a-i face pe oameni să râdă, Mihai Bobonete a explicat că nu și-a dat seama de mic cât e de glumeț.

„Târziu, undeva după vârsta de 18 ani. Mi-am dat seama că ceva trebuie să dau mai departe, ca în filmul ăla cu același nume, m-am gândit că ar fi bine ca pe oricine întâlnesc în oricare dintre zilele mele să îl fac să zâmbească, iar mai apoi, odată cu vârsta și drumurile vieții, m-am dus spre scenă”, a spus actorul din serialul „Las Fierbinți”, care face și stand-up.

Mihai Bobonete a renunțat la inginerie pentru actorie. Tatăl nu l-a susținut, mama, da. „Tata a fost puțin sceptic și puțin dezamăgit, dar mama mi-a fost aproape și mi-a suflat în pânze vântul necesar călătoriei mele în viață”, a mai spus el.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191