Cum le răspunde Deea Maxer celor care o critică. Vedeta nu a ezitat și le-a dat replica: „Nopți nedormite…”

Cum le răspunde Deea Maxer celor care o critică. Vedeta nu a ezitat și le-a dat replica: „Nopți nedormite…”

După divorțul de Dinu Maxer, Deea se implică în destul de multe proiecte pe plan profesional și muncește fără oprire, după cum susține chiar ea. Bruneta a primit un val de critici pe rețelele de socializare și le-a răspuns răutăcioșilor care o judecă că se „plimbă tot timpul”.

VIDEO/ Primarul Andrei Volosevici a răbufnit la adresa managerului Spitalului Județean: La Terapie Intensivă lipsesc medicamente esențiale! Familiile şi le cumpără!”

Deea Maxer este o femeie independentă și încearcă să facă față tururor provocărilor din viața ei. Vedeta susține că are parte de nopți nedormite și este nevoită să se deplaseze destul de multe pentru a ajunge la toate proiectele pe care le are în desfășurare.

Comunele Gornet şi Drăgăneşti au atras peste 5 milioane de euro, prin „Anghel Saligny”. Prefectul Virgiliu Nanu, alături de cei doi primari, la semnarea contractelor de finanțare

Deea Maxer, val de critici pe rețelele de socializare

Deși este mereu pe grabă și prinsă în treburi, Deea Maxer nu a scăpat nici de această dată de gurile relee care o judecă că se ”plimbă mereu și că este o norocoasă”. Vedeta nu s-a mai putut abține și le-a dat replica celor care o critică pe rețelele de socializare.

Conferinta de presa la PSD Ploiesti/ Gheorghe Sîrbu, fost PNL: „Roberta Anastase ne zicea sa blocam investitiile in Ploiesti. M-a pus invlusiv pe mine sa votez impotriva mea!”

Deea Maxer, deranjată de cei care îi dau sfaturi de viață

După ce și-a refăcut viața după divorțul de Dinu Maxer, acum bruneta este fericită în brațele lui Robert Drilea. Cei doi se afișează destul de mult împreună pe rețelele de socializare, iar vedeta susține că este îndrăgostită de partenerul ei.

Cu toate acestea, Deea Maxer este criticată de anumite persoane, iar mai mult de atât, primește și sfaturi de viață din partea lor. Fosta soție a lui Dinu Maxer susține că sfaturile nu sunt acatiste și că nu vrea să le mai primească.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191