Cum s-a afișat Mihai Pascu, tatăl lui Vlad Pascu, la DIICOT. A fost ridicat de procurori și dus la audieri în această dimineață / FOTO

Cum s-a afișat Mihai Pascu, tatăl lui Vlad Pascu, la DIICOT. A fost ridicat de procurori și dus la audieri în această dimineață / FOTO

În cursul zilei de astăzi, părinții lui Vlad Pascu au fost audiați de procurorii DIICOT. Un detaliu care a atras atenția a fost acela că Mihai Pascu, tatăl tânărului care a provocat accidentul din 2 Mai, s-a afișat într-un anume fel la DIICOT. Iată cum a apărut tatăl tânărului în vârstă de 19 ani la sediu astăzi!

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

Părinții lui Vlad Pascu au ajuns astăzi la sediul DIICOT în calitate de matori. Mihai Pascu, tatăl tânărului, a fost ridicat de procurori și dus la audieri în această dimineață. Iată cum s-a prezentat la sediul DIICOT!

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

Cum s-a afișat Mihai Pascu, tatăl lui Vlad Pascu, la DIICOT

În momentul în care a venit la sediul DIICOT, Mihai Pascu, tatăl lui Vlad Pascu, a ajuns acolo cu o cască de motociclist pe cap. Atunci când a intrat în sediul parchetului, Mihai Pascu și-a așezat casca pe cap. Acesta a ales să fac asta cel mai probabil pentru a nu fi văzut și a nu da declarații reporterilor.

Luju.ro: ÎN LOC SĂ FIE ÎN PUŞCĂRIE, NEGULESCU AMENINȚĂ– Mesaj trimis de paraditorul „Portocală” fostului premier Victor Ponta

Cu toate că zilele trecute se zvonea că tatăl tânărului care a provocat accidentul din 2 Mai este plecat din România, iată că acesta a fost găsit astăzi într-unul din apartamentele din Sectorul 1 al Bucureștiului. Bărbatul a fost ridicat astăzi de procurorii DIICOT și dus de aceștia la audieri, pentru a fi martor.

Primele declarații făcute de Vlad Pascu despre accident

Vlad Pascu a făcut primele declarații despre accidentul cumplit pe care l-a provocat în urmă cu câteva săptămâni. Acesta a mărturisit că regretă faptele pe care le-a desăvârșit în urmă cu doar câteva săptămâni. Atunci când a fost dus la audieri, tânărul în vârstă de 19 ani a precizat faptul că nu are ce să spună, doar că îi pare rău pentru ceea ce s-a întâmplat, dar nu poate da timpul înapoi.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191