Cum s-a fotografiat Ilona Brezoianu alături de iubitul ei. Cei doi se află în vacanță, în Grecia: „Poză de revistă” / FOTO

Cum s-a fotografiat Ilona Brezoianu alături de iubitul ei. Cei doi se află în vacanță, în Grecia: „Poză de revistă” / FOTO

Ilona Brezoianu este din ce în ce mai împlinită la brațul iubitului ei pe care îl ține departe de ochii curioșilor. Actrița nu vrea să ofere prea multe detalii despre cel care i-a furat inima, însă acum cei doi se bucură de o vacanță de vis în Grecia. Iată cum s-au fotografiat pe plajă!

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Ilona Brezoianu preferă să-și țină viața personală departe de ochii publicului, iar acum actrița este mai îndrăgostită ca niciodată de când are o relație cu un bărbat misterios. Actrița nu dorește să îi dezvăluie identitatea celui care o face fericită.

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Ilona Brezoianu, vacanță alături de iubit

Ilona Brezoianu a plecat în vacanță alături de iubitul ei, dar și alți prieteni cu care se distrează de minune în Grecia. Actrița s-a fotografiat alături de partenerul ei pe plajă, semn că relația este din ce în ce mai serioasă.

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

Nu este pentru prima dată când Ilona Brezoianu se afișează la brațul iubitul ei, asta pentru că în urmă cu câteva săptămâni, vedeta a fost surprinsă în ipostaze tandre alături de el. Cei doi s-au afișat în timp ce el o ținea în brațe.

Ilona Brezoianu și-a cumpărat apartament

În urmă cu câteva luni, Ilona Brezoianu le-a mărturisit fanilor de pe rețelele de socializare că și-a luat apartament și ea a fost cea care s-a ocupat de design. Actrița a fost atentă la cele mai importante detalii și a optat pentru produse de calitate, care au fost destul de costisitoare.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191