Cum să prăjești pește fără să faci miros în casă. Trucul simplu pe care doar bucătarii cu experiență îl cunosc

Cum să prăjești pește fără să faci miros în casă. Trucul simplu pe care doar bucătarii cu experiență îl cunosc

Una dintre cele mai mari probleme cu care gospodinele se confruntă atunci când prăjesc pește este mirosul neplăcut care invadează locuința. Din fericire, există câteva trucuri care le sunt de mare ajutor, pentru a remedia această problemă.

Se lucreaza „la foc automat” pe Bulevardul Castanilor. A fost decopertat asfaltul vechi aproape în totalitate

Pe cât de gustos este acest preparat, pe atât de neplăcut este mirosul pregnant pe care îl emană. Descoperă din rândurile de mai jos trucurile pe care le poți pune în practică, pentru a scăpa de mirosul neplăcut de pește.

Nu o fi Volosevici „pe sufletul” tuturor, dar şi nouă ne place să găsim probleme la soluții! Cum o dai, tot nu e bine…

Trucuri utile pentru toate gospodinele, atunci când prăjesc pește

O variantă este aceea de a pune hârtie de copt în tigaia în care prăjești peștele. Pune tigaia la încins, toarnă o picătură de ulei peste pește, apoi acoperă-l cu o altă hârtie de copt, pe care o o strângi bine pe marginile tigăii în care se prăjește peștele, apoi o perforezi cu o scobitoare.

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

Un alt truc de care te poți ajuta este să pui în tigaia în care prăjești peștele câteva rondele de cartofi cruzi. Ulterior, dacă e nevoie, ele pot fi schimbate cu alte rondele.

De asemenea, în uleiul încă rece poți pune câteva feliuțe de măr, sau poți stoarce în uleiul încins zeama de la o jumătate de lămâie.  

Un alt truc împotriva mirosului neplăcut de pește este să pui la fiert apă cu oțet, într-o oală aflată lângă tigaia în care prăjești peștele.

Cum alegem peștele proaspăt

Una dintre cele mai importante cerințe atunci când cumpărăm pește este ca acesta să fie proaspăt. În ajutorul nostru vine chef Hadad, care ne prezintă detaliile la care trebuie să fim atenți.

„În primul rând, când vă decideți să cumpărați pește, trebuie să fiți atenți la cum arată. Este primul indicator al prospețimii. Da, ochii limpezi sunt un indicator, însă de multe ori aceștia se tulbură foarte repede după pescuire, așa că trebuie să aveți și alte criterii după care să îi judecați. Pielea trebuie să fie destul de fermă și elastică, astfel încât la presarea ușoară să se ridice înapoi.

Vă spuneam să țineți cont de mirosul care, oricât de specific ar fi, nu trebuie să fie prea puternic, aceasta indicând un pește învechit. Prospețimea se simte în miros, atât la întregul stand, cât și în bucata de pește pe care vreți să o cumpărați. De asemenea, este important ca pielea să fie umedă, să fie ținut în fulgi de gheață și solzii să fie lipiți de piele. În momentul în care aceștia se desprind de piele, sunt uscați și ridicați în vânt, este semn că peștele este vechi”, arată chef Hadad, conform Adevărul.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191