Cum se numește, de fapt, Dana Budeanu? Puțini îi cunosc numele din buletin, iar când află, izbucnesc în râs

Cum se numește, de fapt, Dana Budeanu? Puțini îi cunosc numele din buletin, iar când află, izbucnesc în râs

Dana Budeanu este una dintre cele mai puternice voci ale României. Considerată una dintre cele mai controversate apariții publice, vedeta devine extrem de discretă atunci când vine vorba de viața ei personală, motiv pentru care foarte puțini sunt cei care îi știu numele de familie.

Acuzații grave la adresa Spitalului Municipal Câmpina: „Şpagă la greu! Începând de la portar şi infirmiere, până la ultimul medic!”

Dana Budeanu se poate declara o femeie mulțumită și împlinită, atât pe plan profesional, cât și personal. În trecut, celebrul designer a fost căsătorit cu jurnalistul Radu Budeanu, bărbatul al cărui nume Dana îl poartă și astăzi.

Spune NU drogurilor, cât încă mai poți!/ Directorul Gabriel Țaga, interviu exclusiv. Cum se „prezintă” Colegiul „Mihai Viteazul” la acest capitol

Cum se numea Dana Budeanu înainte de căsătorie

Înainte de a-și uni destinul cu tatăl fetițelor ei, pe vremea când erau foarte tineri, Dana Budeanu purta numele de Dana Guliță. Vedeta a mărturisit că nu și-a schimbat numele în urma divorțului deoarece acum gemenele se află în grija ei și îi este mult mai ușor să se ocupe de anumite documente atât timp cât, atât ea, cât și fetițele sale se numesc Budeanu.

ITM Prahova: De la 1 octombrie 2023, salariul de bază minim brut se stabileşte la 3.300 lei

„Fac un salt la viața dumneavoastră personală, pe care nu vă place să o expuneți. Familia părinților este Guțilă, da? De ce nu v-ați întors la numele dumneavoastră după ce ați divorțat de Radu Budeanu?”, a fost întrebarea adresată de Ion Cristoiu.

„Pentru că fetițele mele poartă numele Budeanu și atunci ar fi fost foarte greu, și când călătoream, când le însoțeam permanent și, de asemenea, pentru că brandul meu, care era deja creat e…”, a răspuns Dana Budeanu.

Ce legătură au fetițele cu tatăl lor

În cadrul aceleiași emisiuni de pe YouTube, vedeta a fost întrebată dacă i-a fost vreodată teamă de faptul că fetițele ar fi putut fi vreodată influențate de tatăl lor, într-un mod negativ, Dana Budeanu a răspuns:

„Nu, niciodată. Pentru că a existat întotdeauna o colaborare perfectă din acest punct de vedere al educației fetițelor și o încredințare firească pentru că eu am fost extrem de implicată și sunt și o să fiu în continuare, până la sfârșitul vieții, că suntem copii atâta timp cât încă avem părinți. Și voi fi foarte implicată.

Dar nu a existat niciodată niciun fel de conflict pe această temă sau nici dacă mă gândesc… nu, nu a existat. Totul a decurs și decurge întotdeauna perfect”, a mai spus vedeta.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191