Cum se prepară omleta preferată a Reginei Elisabeta a II-a. Ai nevoie de câteva ingrediente, iar unul îi dă un gust aparte

Cum se prepară omleta preferată a Reginei Elisabeta a II-a. Ai nevoie de câteva ingrediente, iar unul îi dă un gust aparte

Ouăle sunt un ingredient de bază în multe bucătării din lume, inclusiv în cea britanică, unde au fost și preferatele Familiei Regale. Regina Elisabeta a II-a a fost o mare fană a preparatelor pe bază de ouă, bucurându-se de ele în diferite forme, fie fierte, fie prăjite, fie sub formă de omletă. Astăzi, vom descoperi cum se prepară omleta preferată a regretatei suverane, o rețetă simplă, dar deosebită, datorită unui ingredient special.

La nici 3 zile de la alegeri, Tudorică de la Păuleşti a dat startul ilegalităților! Mită pentru USR-iştii care îl ajută să formeze majoritatea în Consiliul Local

Dragostea Reginei Elisabeta a II-a pentru omletă

Regina Elisabeta a II-a a fost cunoscută pentru preferințele sale culinare simple, dar rafinate. Atât ea, cât și soțul ei, Prințul Philip, obișnuiau să savureze ouăle la micul dejun în diverse moduri. În cartea „Dinner at Buckingham Palace – Secrets & recipes from the reign of Queen Victoria to Queen Elizabeth II”, sunt detaliate multe dintre preferințele culinare ale membrilor Familiei Regale, inclusiv dragostea Reginei pentru omletă.

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

Prințul Philip avea, de asemenea, o pasiune pentru omlete, insistând adesea să și le gătească singur, folosind o tigaie electrică cu capac de sticlă. Regina Elisabeta a II-a avea o slăbiciune pentru cârnați și adesea consuma omleta alături de slănină sau bacon.

Marele eşec numit Bogdan Nica: O campanie dezastruoasă care a costat PNL Primăria Ploieşti

Ingrediente necesare pentru omleta preferată de către Reginei Elisabeta a II-a

Pentru a prepara omleta preferată a Reginei Elisabeta a II-a, veți avea nevoie de câteva ingrediente simple, dar atent selecționate. Ingredientul care îi conferă un gust aparte este nucșoara. Iată lista completă de ingrediente:

– 3 ouă organice- 1 lingură de lapte- Nucșoară- Coajă de lămâie- Unt (nu se folosește ulei în această rețetă)

Cum se prepară acest mic-dejun copios

– Începeți prin a bate bine ouăle într-un bol, până obțineți un amestec Adăugați un praf de sare în ouă și bateți din nou pentru scurt Adăugați nucșoara, laptele și coaja de lămâie, apoi continuați să bateți amestecul până la Puneți o tigaie pe foc mic pentru a se încă Adăugați untul în tigaie și lăsați-l să se topească Turnați amestecul de ouă în tigaie și gătiți omleta pe ambele părți, până când este bine închegată și are o culoare aurie.

Servirea omletei

Omleta preferată a Reginei Elisabeta a II-a era adesea asezonată cu piper și servită alături de bacon sau slănină. Aceasta combinație simplă și gustoasă era unul dintre felurile preferate de mic dejun ale reginei, oferindu-i energia necesară pentru a începe ziua.

Noul monarh de la Londra, Regele Charles al III-lea, fiul Reginei Elisabeta a II-a, este și el un fan al mâncărurilor pe bază de ouă. În aceeași carte menționată anterior, se specifică că Regele Charles preferă ouăle fierte, deși le consumă și prăjite, adesea alături de diverse garnituri.

Omleta Reginei Elisabeta a II-a nu este doar o simplă rețetă, ci o mărturie a gusturilor sale rafinate și a preferințelor culinare simple, dar deosebite. Prin prepararea acestei omlete, puteți aduce un strop de regalitate în propria bucătărie, savurând un mic dejun demn de o regină.

Rețeta omletei preferate a Reginei Elisabeta a II-a este un exemplu perfect de cum ingrediente simple pot crea un preparat deosebit, plin de arome și gust. Cu ouă organice, nucșoară și coajă de lămâie, această omletă se remarcă prin simplitatea și rafinamentul său. Fie că o serviți alături de bacon sau slănină, această omletă vă va oferi o experiență culinară regală, inspirată din bucătăria Familiei Regale britanice.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191