Cum se simte Dana Roba, la câteva zile după ce a fost externată din spital: ”Să mă văd fără păr și cu aceste crăpături în frunte” / VIDEO

Cum se simte Dana Roba, la câteva zile după ce a fost externată din spital: ”Să mă văd fără păr și cu aceste crăpături în frunte” / VIDEO

Dana Roba a trecut prin cel mai terifiant moment al vieții ei, după ce a fost bătută cu toporul și mutilată de propriul soț. Ei bine, la o lună de la cea mai îngrozitoare zi a vieții ei, Dana Roba a fost externată din spital, iar acum a revenit noi detalii despre starea ei de sănătate. Make-up artistul face tot ce poate să își revină.

Primarul „bombardier” Alin Moldobeanu verifică asfaltarea electorală dintr-un Porsche de 110.000€

La o lună de la momentul în care s-a luptat între viață și moarte, Dana Roba a reușit să iasă din casă. Make-up artistul trece prin clipe îngrozitoare din cauza aspectului său, după ce a fost mutilată de propriul soț, astfel că de această dată a decis să facă primul pas spre vindecarea psihică. Dana Roba le-a spus urmăritorilor în ce stare este acum.

Nanu şi Volo, de vorbă cu ploieştenii din cartierele Mihai Bravu şi M. Eminescu

Ce a făcut Dana Roba, la o lună de când a fost externată din spital

La început, medicii nu i-au dat nicio șansă de supraviețuire, iar acum starea ei de sănătate este din ce în ce mai bună. După câteva apariții la televizor, Dana Roba a reușit să iasă din casă, iar prima oprire a ei a fost la un salon de înfrumusețare. Make-up artistul și-a făcut manichiura și pedichiura, spunând că încearcă să facă tot ce poate ca să se simtă mai bine.

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

De asemenea, vedeta a mărturisit că suferă de fiecare dată când se uită în oglindă și se vede fără păr în cap și cu fruntea crăpată, răni pe care le are după ce Daniel Balaciu a mutilat-o, însă are încredere în Dumnezeu. Dana Roba a spus că este convinsă că divinitatea îi va da puterea să treacă peste aceste probleme, așa cum s-a întâmplat și până acum.

Soacra Danei Roba a reacționat, după ce fiul ei a mutilat-o

În urmă cu o zi, soacra Danei Roba a făcut declarații controversate la Acces Direct, spunând că nu știe ce s-a întâmplat în acea zi. De asemenea, femeia nu știe nici ce s-a întâmplat cu banii care lipsesc din casa Danei Roba, după ce aceasta a ajuns la spital.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191