Cum se simte soția lui Iosif Rotariu la două luni după intervenția chirurgicală? Declarațiile sincere ale soțului

Cum se simte soția lui Iosif Rotariu la două luni după intervenția chirurgicală? Declarațiile sincere ale soțului

Soția lui Iosif Rotariu (60 de ani), Dana trece prin momente destul de dificile din punct de vedere medical! După ce medicii din Turcia au fost nevoiți să îi extirpeze două tumori la colon, în urmă cu două luni, soțul acesteia ne-a mărturisit că acum femeia se simte destul de slăbită în urma tratamentelor pe care le face.

SONDAJ PE INTENTIA DE VOT – PSD ramane pe primul loc, cu 29% in optiunile romanilor la alegerile parlamentare. AUR isi pastreaza pozitia a doua, iar PNL ramane pe locul al treilea

Dana Rotariu este nevoită să meargă în Turcia perioadic pentru a face chioterapie după intervenția chirurgicală pe care a avut-o. Tot acest tratament se pare că a reușit să o slăbească pe soția marelului fotbalist și să o lase fără puteri în ultima perioadă. Contactat de Click!, Iosif Rotariu ne-a spus mai multe lucruri despre starea de sănătate a partenerei sale de viață.

Şofer, oprit cu focuri de armă pe DN1, lângă Ploieşti, după ce a furat o maşină din mall: „Eu sunt stăpânul lumii, dezactivez conexiunea cu poliția”

„Dana a slăbit în ultima perioadă vreo zece kilograme după cele întâmplate. Vă dați seama că nu îi este deloc ușor prin ce trece ea acum. Este la a cincea ședință de chimioterapie, în Turcia, și sunt foarte dure așa că organismul este destul de slăbit. Mai are până la doisprezece până le termină pe toate. Atunci o să vedem cum se simte după rezultatul final. Mai așteptăm.

ATENTIE, VORBESTE UDROIU! – Prima opinie a judecatorului Mihail Udroiu, proaspat promovat la Inalta Curte, privind efectele deciziei CJUE relativ la prescriptia raspunderii penale

Acum când merge în Turcia stă câte o săptămână, ne este greu cu toată situația asta, dar nu avem ce face, trebuie să dăm înainte. În prezent are stări de vomă, amețește. De mâncat mănâncă singură, se plimbă prin casă dar efort fizic nu face deloc”, a declarat Iosif Rotariu pentru Click!

Dana Rotariu este o femeie și o mama eroină. Aceasta își adoră copiii și luptă ca o leoaică pentru binele lor. Kassandra, este unul dintre cei trei copii pe care îi are, și are o poveste de viață desprinsă parcă din filmele de acțiune. Asta pentru că a trecut deja prin 50 de operații chirurgicale, totul după ce bunica sa a încercat să scape de ea aruncând-o de la etaj și arzând-o cu țigara.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191