Cum se va circula, de luni, în zona de sud a Ploieştiului! Se schimbă iar indicatoarele în jurul bulevardului

Cum se va circula, de luni, în zona de sud a Ploieştiului! Se schimbă iar indicatoarele în jurul bulevardului

Comisia Municipală pentru Transport și Siguranța Circulației a hotărât că, începând de luni, 23.10.2023, se va închide traficul rutier, în vederea extinderii lucrărilor, pe B-dul Independenței, de la Rondul 2 (Conpet) până la statuia lui Radu Stanian și pe strada Rahovei, porțiunea dintre Bulevardul Independenței și strada Bobâlna.

PSD Prahova, întâlnire cu seniorii social-democrați. Prefectul Virgiliu Nanu, primarul Volosevici şi parlamentarii PSD au prezentat proiectele de viitor

Pe strada Bobâlna, pe tronsonul cu sens unic dintre Bulevardul Independenței și strada Rahovei se va circula în dublu sens. Totodată, se vor realiza și marcaje temporare de ghidaj rutier.

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

În zona Rondului 2, se va lucra pe câte o jumătate de alveolă, concomitent de o parte și de alta a Bulevardului Independenței.

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Se va restricționa accesul către Bulevardul Independenței dinspre străzile Nicolae Iorga, Anul 1848 și Ana Ipătescu, iar pe strada Mihai Eminescu, porțiunea cuprinsă între Rondul 2 și strada Traian Vuia, se va reinstitui sensul unic dinspre centru către Gara de Sud.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191