Cum slabesti aproape 3 kilograme in 5 zile cu dieta Oanei Cuzino

Cum slabesti aproape 3 kilograme in 5 zile cu dieta Oanei Cuzino

Oana Cuzino reușește să sfideze cu ușurință trecerea anilor, fiind mereu într-o formă de zile mari. Are o siluetă de invidiat, cu care reușește să atragă privirile atât ale bărbaților, cât și ale femeilor. Pentru cei care vor să arate într-o formă de zile mari, există o dietă care îi ajută să slăbească 3 kilograme în 5 zile, dieta Oanei Cuzino poate fi tot ceea ce ai nevoie.

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Oana Cuzino a alcătuit dieta potrivită pentru persoanele care vor să slăbească un număr de 3 kilograme în doar 5 zile. Regimul alimentar este unul sănătos și promite rezultate garantate celor care îl urmează.

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Totul despre dieta Oanei Cuzino

Dieta Oanei Cuzino este una sănătoasă, care se bazează pe  alimente benefice organismului și sănătății noastre. Vedeta a explicat în detaliu pe ce se bazează dieta, dar și care sunt alimentele permise și nepermise. 

IJP Prahova au organizat Campania impotriva violentei in familie „Nicio palma nu merita a doua sansa!”

Alimente premise

Oana Cuzino a explicat în ce constă dieta și ce alimente trebuiesc consumate pe parcursul celor 5 zile.

Mic dejun: un pahar mare de suc din fructe proaspete și la alegere un ou fiert, brânză de vaci proaspătă sau tofu, iaurt degresat și două felii de pâine prăjită.

Gustare: un pahar mare de suc de fructe și dacă mai simți nevoia să mănâci ceva, poți consuma un măr tăiat felii, un morcov crud, castraveți, eventual și un iaurt degresat. Dacă ești la birou și bei o ceașcă de cafea, trebuie să știi că efectul acesteia va atenua senzația de foame.

Prânz: salată de legume cu pui, vită, curcan, fructe de mare sau pește, fără dressing-uri pe bază de smântână sau brânzeturi, dar poți adăuga câteva picături de ulei de măsline, zeamă de lămaie, piper sau ierburi aromatice verzi. Ca alternativă pentru cei care nu consumă carne, se pot folosi ciuperci gătite la abur sau : un pahar mare de suc de fructe în combinație cu iaurt degresat sau lapte de migdale, de susan, de soia.

Cina: o supa de pui, de legume, de ciuperci sau de ceapă și trebuie servită neapărat înainte de ora 19:00.

Alimente nepermise 

Oana Cuzino evită zahărul, alimentele fast-food, însă are o poftă de la care nu se abține: înghețata despre care, spune ea, îngrașă cel mai puțin. Important de amintit este faptul că renumitul medic recomandă consumul a minim doi litri de apă pe zi și sport.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191