Cum trăiește Florin Călinescu, de când s-a retras din lumina reflectoarelor. Imagini inedite cu viața simplă de la țară

Cum trăiește Florin Călinescu, de când s-a retras din lumina reflectoarelor. Imagini inedite cu viața simplă de la țară

La 67 de ani, Florin Călinescu s-a hotărât să își ia la revedere de la agitația și poluarea orașului, așa că s-a mutat la țară! Vedeta locuiește acum în comuna Babana, din județul Argeș, unde a reușit să își pună pe picioare o mică fermă, în casa părintească. Acum, fanii săi pot vedea pe Facebook diferite imagini cu viața de zi cu zi a acestuia.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Florin Călinescu are numai 67 de ani, însă s-a hotărât că s-a săturat de viața agitată a Capitalei. Așa că, vedeta de televiziune deja și-a luat la revedere de la agitația și poluarea orașului și s-a mutat la țară! Acum, Florin Călinescu locuiește în comuna Babana, din județul Argeș, unde a reușit să își pună pe picioare o mică fermă, în casa părintească. Iar pentru cei care vor să rămână la curent cu viața acestuia, trebuie să știți că fanii săi pot vedea pe Facebook diferite imagini cu viața de zi cu zi a vedetei.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

„Am o gospodărie cu multe animale: 83 de găini, 5 porci de Bazna, doi băieţi şi trei fete, 42 de bibilici, 9 gâşte, doi câini lupi şi doi Schnauzeri pitici. Am avut şi capre cu iezi, dar iedul s-a făcut mare şi l-am dat pentru că se ţinea de rele”, a spus, recent, Florin Călinescu.

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

Cultivă roșii, vinete, cartofi și e tare mândru de recolta din grădina sa, mai ales că totul ! Așa cum vă spuneam, Florin Călinescu postează foarte des imagini inedite cu viața simplă de la țară: fie culegând legume și fructe din grădină, fie curățând cartofi, fie purtând haine modeste.

Dacă vă numărați printre românii care își doresc să îl mai vadă pe Florin Călinescu pe micul ecran, se pare că nu prea sunt șanse mari ca acest lucru să se întâmple. „Nu cred că o să mă mai vezi curând, decât că invitat sau că actor într-un film”, a declarat acesta într-un interviu acordat Click!

„Cât a fost Adrian Sîrbu, la PRO TV, legal, atunci am avut toată libertatea din lume. După aceea au venit niște băieți și s-a terminat distracția. Eu nu pot să funcționez decât dacă sunt totalmente liber. Am să mă lupt până am să crap pentru libertatea ființei umane și în domeniul profesional, dar și ca ființă, în general”, a mai spus vedeta de televiziune, despre plecarea din PRO TV.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191