Cum va fi vremea de Crăciun în 2022? Vom avea sau nu zăpădă?

Cum va fi vremea de Crăciun în 2022? Vom avea sau nu zăpădă?

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru luna decembrie 2022.

Seria amenințărilor paraditorului „Portocală” continuă. Alți martori din dosar vorbesc despre pistolul pe care Negulescu il flutura in fata „victimelor”

Potrivit meteorologilor, această iarnă va fi mult mai blândă și cu precipitații, sub formă de ninsoare, extrem de puține.

Ploieşteanca Alexandra Bălan a câştigat un Oscar pentru cel mai bun film de animație. Alexandra are 32 de ani şi a fost elevă a Colegiului A.I. Cuza

Cum va fi vremea de Crăciun în 2022

Mărturii ale părinților și rudelor copiilor consumatori de droguri: „În spitalele noastre îi internează o săptămână pentru că nu au paturi. Solicitarea este atât de mare”/ „Și eu sunt mama unui copil care se droghează, care acum e la pușcărie”/ „Fratele meu nu este la pușcărie, este în groapă”

Directorul ANM, Elena Mateescu a anunțat că următoarele luni de iarnă vor fi blânde, însă vor exista și zile cu temperaturi scăzute de până la -15 grade Celsius.

„În ceea ce privește iarna 2022-2023, există probabilitate destul de mare să avem parte de o iarna mai blândă.

Aceste estimări nu exclud posibilitatea să avem intervale pe parcursul iernii în care să vorbim de temperaturi minime de -15 grade sau de precipitații mai abundente”, a mai declarat directorul ANM.

Meteorologii estimează pentru perioada 25-30 decembrie temperaturi maxime cuprinse între 4-6 grade, în timp ce minimele se vor situa între -3 şi 0 grade.

În ceea ce privește noaptea de Revelion, temperaturile vor fi mai scăzute, iar minimele vor ajunge şi la -5 grade Celsius, în timp ce maxima va urca în jur de 3 grade.

Începutul anului 2023 vine cu temperaturi maxime de 3-6 grade şi minime de -1- +1.

Vom avea sau nu zăpădă de Crăciun în 2022?

Meteorologii europeni exclud aproape complet zăpada în Europa Centrală, de Crăciun și Revelion, cu excepția zonelor de munte.

În România, temperaturile minime ale lunii decembrie vor ajunge la -15 grade noaptea în toată țara.

Temperaturi mai joase decât cea de -15 grade celsius, vor fi la cotele înalte ale munților și în anumite zone din țară, cum ar fi Întorsura Buzăului, Miercurea Ciuc sau Lunca Ilvei, unde este posibil să avem minus 23 – minus 25 de grade Celsius, în a doua jumătate a lui decembrie.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191