Cuplu din SUA, dat afară din avion cu bebelușul în brațe și fără bagaje, după ce pasagerii s-au plâns de mirosul lor: „Nu e nimic în neregulă cu noi”

Cuplu din SUA, dat afară din avion cu bebelușul în brațe și fără bagaje, după ce pasagerii s-au plâns de mirosul lor: „Nu e nimic în neregulă cu noi”

Yossi ,soția sa și fiica lor în vârstă de 19 luni se pregăteau să zboare înapoi acasă, în Detroit, miercuri, când au fost dați jos din avion de către personal, potrivit Local 10.

SONDAJ PE INTENTIA DE VOT – PSD ramane pe primul loc, cu 29% in optiunile romanilor la alegerile parlamentare. AUR isi pastreaza pozitia a doua, iar PNL ramane pe locul al treilea

Nu mirosim. Nu e nimic în neregulă cu noi. De îndată ce ne-au scos, au închis poarta și apoi au spus: „Îmi pare rău, domnule, unii oameni s-au plâns de mirosul dumneavoastră și nu vă putem lăsa în avion”, a spus Yossi Adler.

Şofer, oprit cu focuri de armă pe DN1, lângă Ploieşti, după ce a furat o maşină din mall: „Eu sunt stăpânul lumii, dezactivez conexiunea cu poliția”

Soții Adler au spus că li s-a spus că bagajele lor vor fi luate din avion, dar acest lucru nu s-a întâmplat, singurele haine pe care le aveau fiind cele de pe ei. 

ATENTIE, VORBESTE UDROIU! – Prima opinie a judecatorului Mihail Udroiu, proaspat promovat la Inalta Curte, privind efectele deciziei CJUE relativ la prescriptia raspunderii penale

Au scaunul nostru de mașină, căruciorul, totul”, a spus Jennie Adler.

Adlers s-au întors la Aeroportul Internațional din Miami a doua zi în speranța că vor putea zbura acasă.

Am oprit mai mulți oameni în aeroport și este jenant, dar i-am întrebat: „Credeți că mirosim? Pentru că tocmai am fost dați din avion pentru că miroseam”, a spus Jennie Adler.

Vreau ca ei să recunoască ceea ce s-a întâmplat cu adevărat și să-mi spună adevărul. Ce-a fost asta?”, a declarat Yossi Adler. 

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191