Cuplu proaspăt căsătorit, accident mortal la nici două luni de la nuntă. Ea a sfârșit pe loc, iar el este în comă după ce s-au izbit cu motocicleta de un Fiat, în Italia

Cuplu proaspăt căsătorit, accident mortal la nici două luni de la nuntă. Ea a sfârșit pe loc, iar el este în comă după ce s-au izbit cu motocicleta de un Fiat, în Italia

Ea, Graziella Parente, în vârstă de 31 de ani, a murit pe asfalt, în timp ce soțul ei Francesco Piccolino, cu doi ani mai mare, este internat în stare gravă.

SONDAJ PE INTENTIA DE VOT – PSD ramane pe primul loc, cu 29% in optiunile romanilor la alegerile parlamentare. AUR isi pastreaza pozitia a doua, iar PNL ramane pe locul al treilea

Cei doi tineri – ea, originară din Coreno Ausonio, el din Ausonia – erau pasionați de motociclete. Călătoreau adesea pe două roți între Coreno și Ausonia, pentru a se întâlni cu prieteni și rude. La fel s-a întâmplat și sâmbătă, la prânz, când a avut loc nenorocirea.

Şofer, oprit cu focuri de armă pe DN1, lângă Ploieşti, după ce a furat o maşină din mall: „Eu sunt stăpânul lumii, dezactivez conexiunea cu poliția”

Graziella purta cască, dar impactul a fost foarte violent

Tânărul de 33 de ani conducea, în timp ce soția lui se afla pe locul din spate. Circulau pe autostrada Cassino-Formia când, în zona San Giorgio a Liri, motocicleta lor s-a ciocnit violent cu un Fiat 500. Impactul a fost atât de puternic, încât Graziella Parente a fost aruncată la pământ și, în ciuda faptului că purta cască, nu a putut supraviețui rănilor. 

ATENTIE, VORBESTE UDROIU! – Prima opinie a judecatorului Mihail Udroiu, proaspat promovat la Inalta Curte, privind efectele deciziei CJUE relativ la prescriptia raspunderii penale

Soțul ei, Francesco Piccolino, salvat de echipajele de prim-ajutor care au intervenit la locul accidntului, a fost transportat la spitalul Cassino, starea lui fiind una foarte gravă.

Șoferul din Fiatul 500 a suferit răni ușoare, dar este în stare de șoc. 

S-au căsătorit pe 27 iulie 

Potrivit publcației Corriere della Sera, cei doi tineri s-au căsătorit pe 27 iulie și se întorseseră din luna de miere în urmă cu câteva zile. 

Dinamica accidentului este acum examinată de polițiștii din Pontecorvo.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191