Cutremur în România, sâmbătă dimineaţă

Cutremur în România, sâmbătă dimineaţă

Un cutremur cu magnitudinea 3,3 a avut loc sâmbătă dimineaţa, la ora locală 6:58, în zona seismică Vrancea, judeţul Buzău, potrivit informaţiilor publicate de Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP).

PSD Prahova, întâlnire cu seniorii social-democrați. Prefectul Virgiliu Nanu, primarul Volosevici şi parlamentarii PSD au prezentat proiectele de viitor

Seismul a avut loc la adâncimea de 136,4 kilometri în apropierea următoarelor oraşe: 52 km sud-est de Braşov, 55 km nord de Ploieşti, 58 km nord-vest de Buzău, 58 km sud-est de Sfântu-Gheorghe, 81 km nord-est de Târgovişte şi 82 km vest de Focşani.

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

De la începutul lunii octombrie, în România, au avut loc 21 de cutremure, cu magnitudini cuprinse între 2 şi 3,5 pe Richter.

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Cea mai puternică mişcare tectonică din acest an, cu magnitudinea 5,7 pe Richter, a avut loc în data de 14 februarie, în judeţul Gorj, la o adâncime de 6,3 kilometri.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191