”Dacă mi se face rău voi chema ambulanța”. Dana Roba și soțul ei, agresorul care a măcelărit-o, se întâlnesc miercuri în sala de judecată! Vedeta, speriată pentru ce va urma!

”Dacă mi se face rău voi chema ambulanța”. Dana Roba și soțul ei, agresorul care a măcelărit-o, se întâlnesc miercuri în sala de judecată! Vedeta, speriată pentru ce va urma!

În urmă cu două luni, Dana Roba ajungea în stare foarte gravă la spital, după ce soțul ei o bătuse cu un ciocan în cap și a lăsat-o într-o baltă de sânge. Medicii au fost îngroziți de ce au văzut și nu i-au dat șanse de supraviețuire, însă ca prin miracol make-up artistul și-a revenit și astăzi și-a început o nouă viață. Miercuri însă, Dana Roba se va întâlni cu Daniel Balaciu, agresorul care a măcelărit-o, în sala de judecată. Vedeta se tema pentru ce va urma și spune că va chema ambulanța dacă nu se va simți bine. 

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

Dana Roba a trecut prin cea mai neagră perioadă a vieții sale în ultimele două luni. Vedeta a fost la un pas de a-și pierde viața, iar medicii nu i-au dat deloc șanse de supraviețuire după ce soțul ei, Daniel Balaciu, cel de care voia să divorțeze, a bătut-o cu bestialitate în apartamentul lor, în timp ce aceasta dormea. I-a aplicat mai multe lovituri în cap cu ciocanul, dar și peste degete. Dana Roba s-a ales cu o plagă uriașă și nimeni nu credea că își va mai reveni.

Explozie la o magistrală de gaz din Vrancea. 4 oameni care lucrau la autostrada A7 au murit, iar 5 sunt răniți

Dana Roba și soțul ei, bărbatul care a măcelărit-o, vor sta față-n față. Vedeta, speriată de marea întâlnire

Ca prin miracol, aceasta a supraviețuit, acum s-a întors la fetele ei și s-a întors și la locul de muncă, salonul de make-up pe care îl deține. Totodată, și-a refăcut viața și e fericită. Miercuri însă, peste doar o zi, Dana Roba va merge la judecătorie acolo unde va sta față-n față cu cel care i-a vrut moartea, cu soțul ei.

Droguri vândute în dispozitive de vapat și în dulciuri. Peste 120 de percheziții în București și în 23 de județe / Cum acționa gruparea care vindea stupefiante copiilor și tinerilor din toată țara

Dana Roba spune că are mari emoții și că se teme pentru ce va urma, dar în același timp știe că Dumnezeu îi este alături, așa cum i-a fost și în clipele în care toți credeau că va muri.

Vedeta susține că în cazul în care nu se va simți bine, atunci cu siguranță o să ceară ajutorul medicilor, căci în starea în care se află nu are voie să se enerveze, să se streseze și să se supere, iar întâlnirea cu încă soțul ei cu siguranță va fi destul de tensionată din toate punctele de vedere.

Ce va vrea să-i spună soțului care a măcelărit-o

În urmă cu ceva timp, Dana Roba ne declara și ce va vrea să-l întrebe pe soțul ei în ziua în care vor sta față-n față. Ea ne spunea că nu va vorbi direct cu el, ci toate întrebările pe care i le va pune i le va adresa procurorului, urmând ca acesta ulterior să-i adreseze întrebarea lui Daniel Balaciu.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191