Daciana Sârbu și Victor Ponta, la un pas de divorț? „Am avut sentimentul că trec prin iad!” Ce dezvăluiri a făcut despre fiica adoptată

Daciana Sârbu și Victor Ponta, la un pas de divorț? „Am avut sentimentul că trec prin iad!” Ce dezvăluiri a făcut despre fiica adoptată

Daciana Sârbu (46 de ani) și Victor Ponta (51 de ani) formează una dintre cele mai frumoase și sudate familii din peisajul monden. Cei doi s-au căsătorit în 2006 și au împreună trei copii. Un băiat din primul mariaj eșuat al politicianul, o fiică de 14 ani, pe Irina, și o fetiță de șase anișori, pe Maria, pe care au adoptat-o în 2020.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Invitată duminică seară în cadrul emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, Daciana Sârbu a vorbit deschis despre problemele din cuplu dintre ea și Victor Ponta în cei aproape douăzeci de ani de căsătorie.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

„Nu am vrut niciodată să divorțez de soțul meu. Vorbeam acolo (într-un interviu – ) de situații dificile. N-a fost doar una singură în campanie, au fost foarte multe, iar unele nu au avut legătură cu politica.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Evident că în 17 ani au fost multe momente în care am obosit, fie pe rând, fie în același timp, dar cum vă spuneam la un moment dat, nu ne-am abandonat și cred că e suficient să spun asta.

Este și despre momente dificile, dar este și despre momente frumoase care cumva le acoperă pe cele grele și îți dai seama că poate cele grele te ajută și să-l înțelegi pe celălalt”, a spus Daciana Sârbu în cadrul emisiunii de la Kanal D.

„Am avut sentimentul că trec prin iad la un moment dat. Poate momentul demisiei și, o spun cu sinceritate, a fost un moment în care l-am admirat și mai mult. Pe cât de dificil a fost, pe atât de plin de semnificație a fost. L-am admirat că a avut curajul să facă acest gest,” a mai precizat soția lui Victor Ponta.

Daciana Sârbu și Victor Ponta, suflete de aur

În anul 2020, cei doi au simțit că vor să își măreasă familia așa că în urmă cu trei ani au ales să înfieze, dintr-un centru de plasament, o fetiță.

„Este un subiect foarte emoționant pentru mine. Atunci când mi-a spus <mamă>, pentru prima dată, a fost bucuria aceea supremă și sadisfacția că ai făcut un lucru minunat și că cel mic simte iubirea și te simte. Este foarte greu să descrii în cuvinte. Noi avem capacitatea să ână la urmă în asta stă umanitatea.

Noi am pornit pe acest drum asumându-ne că vom trăi alături de ea toate traumele prin care a trecut. În momentul în care o însoțești pe acest drum îți oglindește și traumele tale că nu ai cum să scapi dar în final este despre momentele în care o privești și știi că te iubește și știi că e bine și știi că se simte în siguranță când noi suntem ancora ei”, a mai spus Dacian Sârbu în cadrul emisiunii TV.

Dezvăluiri despre fiica adoptată: „Maria a scos din mine niște frici”

Soția lui Victor Ponta a recunoscut public și faptul că acomodarea cu cea mică nu a fost una deloc ușoară:

„Adaptarea este foarte grea, de ambele părți, pentru că nu te aștepți la atâta furie, la atâta durere și nici nu te aștepți să oglindească din tine lucruri pe care nu le știai, ori nu ai vrut să le vezi. Maria a scos din mine niște frici, frica că nu pot să fiu o mamă bună și au fost momente în care am simțit că nu pot să fiu o mamă bună dar le-am depășit împreună cu ea”.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191