Dan Bittman s-a ocupat de băieții lui și după despărțirea de Liliana Ștefan: „Am încercat să îmi fac o viață corectă atât mie, cât și familiei”

Dan Bittman s-a ocupat de băieții lui și după despărțirea de Liliana Ștefan: „Am încercat să îmi fac o viață corectă atât mie, cât și familiei”

Dan Bittman și Liliana Ștefan au fost împreună 25 de ani, iar rodul iubirii lor sunt cei trei băieți pe care îi au împreună. Invitat în emisiunea „Xtra Night Show” de la Antena Stars, artistul a dezvăluit că s-a ocupat de educația băieților, i-a învățat ce înseamnă munca, responsabilitățile.

SONDAJ PE INTENTIA DE VOT – PSD ramane pe primul loc, cu 29% in optiunile romanilor la alegerile parlamentare. AUR isi pastreaza pozitia a doua, iar PNL ramane pe locul al treilea

Din anul 2017, Dan Bittman și Liliana Ștefan nu mai formează un cuplu, însă nu mai locuiesc împreună din anul 2019. Împreună au trei băieți, Alexandru, 24 de ani, Patrick, 19 ani și Mark, 16 ani. Cu zâmbetul pe buze, artistul a recunoscut în emisiunea de la Antena Stars că de-a lungul anilor i-ar fi plăcut să fie mai calm în unele momente, atât în ceea ce privește cariera, cât și viața personală.

Şofer, oprit cu focuri de armă pe DN1, lângă Ploieşti, după ce a furat o maşină din mall: „Eu sunt stăpânul lumii, dezactivez conexiunea cu poliția”

Dan Bittman: „Câteodată mi-a făcut rău încăpățânarea”

„Sunt zodia Berbec. M-am născut pe 29 martie, nu mai zic anul, că se topește ecranul. Am avut cam toate caracteristicile zodiei… pe unele le-am mai evitat, dar așa, în principiu, eu nu mă feresc să spun… vai și amar.

ATENTIE, VORBESTE UDROIU! – Prima opinie a judecatorului Mihail Udroiu, proaspat promovat la Inalta Curte, privind efectele deciziei CJUE relativ la prescriptia raspunderii penale

Mi-a plăcut zodia, dar din alte puncte de vedere aș fi vrut să fiu mai calm. Câteodată mi-a făcut rău încăpățânarea, dar odată cu trecerea anilor ești mai liniștit și mai relaxat, lași oamenii să-și spună părerile…”, a spus Dan Bittman la „Xtra Night Show”, conform Spynews.

Dan Bittman, despre băieții lui: „Mie mi-a folosit educația asta pe care mi-au dat-o părinții mei”

În ceea ce îi privește pe băieții lui, chiar dacă nu mai formează un cuplu cu mama lor, Liliana Ștefan, artistul s-a implicat mereu în creșterea și educarea lor. I-a învățat să fie responsabili, muncitori. „Am încercat într-un fel cât se poate de civilizat să îmi fac o viață corectă atât mie, cât și familiei, să îi învăț și pe copii și ce înseamnă puțină muncă, puțină școală, m-am ocupat de chestia asta pentru că mi-am dat seama că și mie mi-a folosit educația asta pe care mi-au dat-o părinții mei”, a mai spus Dan Bittman.

De ce Dan Bittman s-a despărțit de Liliana Ștefan, mama copiilor lui

Invitat acum ceva vreme în urmă la podcastul lui Mihai Morar, cântărețul a vorbit despre femeia care i-a stat alături timp de 25 de ani. Chiar dacă nu mai formează un cuplu, Dan Bittman are numai cuvinte de laudă la adresa fostei sale partenere.

„Liliana, mama copiilor mei. Ea a fost femeia pentru care am și făcut copiii. Am stat de vorbă și ne-am sfătuit. Am zis să facem un copil și uite, am făcut trei. Până să ne despărțim, am stat vreo 29 de ani cât de cât împreună. Am făcut multe împreună. Ea a fost echilibrul. Dacă nu ai o femeie de genul ei, nu poți să duci o lucrare atât de mare”, a declarat artistul.

Dan Bittman îi este recunoscător fostei sale partenere pentru educația pe care a dat-o celor trei copii pe care îi au împreună. „Este o femeie deosebită. Am spus întotdeauna și am să spun întotdeauna. De obicei, după ce se termină ceva, toți încep să vorbească unii despre alții, eu nu.

Ea, în continuare, este pilonul educației copiilor mei. Dacă copiii mei sunt astăzi așa cum sunt, sunt datorită educației extraordinare și a răbdării ei, mai ales că eu eram mai tot timpul plecat”, a continuat el.

„Ne-am despărțit în condiții nu foarte amiabile, dar i-am spus lucrurile astea de-a lungul timpului și la plecare. Motivele despărțirii sunt 100% ale mele, mi le asum. Ea a fost jumătate din viața mea, până la urmă, aproape. Sunt 30 de ani aproape de când ne știm. Sunt ani mulți în care am trăit foarte frumos. Am încercat să avem o familie frumoasă”, a mai spus Dan Bittman.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191