Dan Negru, după ce Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au fost dați afară de la „Chefi la cuțite”: „Transferul bucătarilor a făcut să se vorbească și despre oamenii din spatele TV”

Dan Negru, după ce Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au fost dați afară de la „Chefi la cuțite”: „Transferul bucătarilor a făcut să se vorbească și despre oamenii din spatele TV”

Vestea că Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au fost dați afară de la „Chefi la cuțite” a ajuns și la Dan Negru, care, într-o postare pe Facebook, a făcut referire mai ales la oamenii din spatele televizorului, la producători, amintindu-l pe Valeriu Lazarov.

Casa primarului Alin Moldoveanu: 10 camere, 2.850 mp, construită din pensia de 1000 lei a mamei

„Transferul bucătarilor a făcut să se vorbească și despre oamenii din spatele TV. Totuși, când vorbim despre «cel mai bun producător TV român» să nu-l uităm pe singurul validat în lume: Valeriu Lazarov.

Fapte penale: Primarul din Păuleşti, Sandu Tudor, comite trafic de influență şi instigare la abuz în serviciu

Noi, ceilalți, Negru, Mona Segall, Brenciu, Bartoș, suntem mărunți! Noi doar am cumpărat formate TV din străinătate Lazarov le-a creat. Noi am făcut playback. Lazarov a inventat”, a susținut prezentatorul de la Kanal D pe Facebook.

BREAKING/ Prefectul Emil Drăgănescu blochează proiectul lui Tudone de „mituire” a primarilor PNL: „Vom ataca în instanță această ilegalitate!”

Dan Negeru, despre Valeriu Lazarov: „A construit show-uri și vedete mondiale”

Ulterior, el a început să povestească despre Valeriu Lazarov, celebrul producător de televiziune care s-a stins din viață în 2009, în Spania. A amintit despre reușitele acestuia în Spania. „A construit trustul Mediaset, unde a și fost președintele consiliului de administrație, a fost directorul TVE și TeleCinco, a construit show-uri și vedete mondiale.

În interviuri, Alex Pina, creatorul serialului «Casa del Papel» îl amintește că fiind cel care l-a lansat. Și Penelope Cruz o face. Pe mine altfel m-au privit Carlo Conti sau Thomas Gottschalk când au aflat că am fost discipolul lui Lazarov”.

Și a continuat: „La 10 ani de la moartea lui, presă din Spania îl amintea ca fiind «omul care a colorat televiziunea». Când Real Madrid câștigă vreun trofeu, în Europa se redifuzează primul film în care a apărut echipa, «Ireal Madrid», realizat de Lazarov în anii ‘60.

„Înaintea lui Smiley a fost Dan Spătaru, înaintea lui Hagi a fost Dobrin”

«N-am avut eu ideea», îmi spunea cu smerenie. «Bernabeu mi-a sugerat-o». Azi, Santiago Bernabeu, prietenul lui Lazarov dă numele stadionului Real. Smernia o recomand butoaielor goale care fac gălăgie! Lazarov o avea. Când era lăudat, îl amintea pe Tudor Vornicu. Noi tăcem când suntem lăudați. Pentru ca trecutul să fie uitat e de-ajuns ca cei de azi să tacă”.

„Înaintea lui Smiley a fost Dan Spătaru, înaintea lui Hagi a fost Dobrin. Altfel construim mereu pe nisip. Altfel, avem profesioniști fără moralitate! Între un om moral și un profesionist eu îl aleg pe cel moral”, a încheiat Dan Negru.

Comunicatul oficial transmis de Antena 1 despre plecarea lui Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu

Potrivit postului de televiziune, foștii jurați au invocat starea de oboseală drept justificare pentru refuzul lor, deși între filmări pauza a fost de 6 luni (aprilie-octombrie 2023).

„Am fost surprinși de anunțul de ultim moment al celor trei jurați, pentru că ne aflam într-un stadiu extrem de avansat al pregătilor pentru filmarea sezonului următor și pentru că suntem într-o relație contractuală cu cei trei. (…) Ne pare rău că toate încercările de a rezolva această situație nu au dus la soluția ideală”, a declarat Mihai Ioniţă, CEO Antena Group.

În același comunicat, Antena 1 prezintă și calendarul privind noul sezon pentru emisiunea „Chefi la cuțite”. În martie a fost comunicat calendarul de producție, iar în perioada mai-septembrie au fost pregătirile de producție, inclusiv preselecții în mai multe orașe. „Toate aceste demersuri au implicat alocarea de resurse financiare și umane, peste 150 de oameni au muncit pentru pregătirea show-ului”, transmite Antena 1.

„Jurații refuză calendarul de producție modificat, deși acesta a fost ajustat conform propunerii lor”

În septembrie, potrivit Antena 1, Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea anunță „cu mai puțin de 30 de zile înainte de startul filmărilor că nu mai pot participa la filmări, invocând starea de oboseală”. În luna octombrie, „jurații refuză calendarul de producție modificat, deși acesta a fost ajustat conform propunerii lor”, încheie Antena 1.

„Am aflat că ei sunt prea obosiți ca să mai continue acest proiect, lucru pe care mie, personal, nu mi l-au spus niciodată”, a transmis și Mona Segall, producătoarea emisiunii.

Antena 1 anunţă că „Chefi la Cuțite” continuă cu noile staruri care vor fi anunțate în curând.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191