Dan Ursa, complet schimbat după Survivor România. Mai revine sau nu la vechiul loc de muncă: „Încerc să mă adaptez”

Dan Ursa, complet schimbat după Survivor România. Mai revine sau nu la vechiul loc de muncă: „Încerc să mă adaptez”

După 5 luni de stat în jungla din Republica Dominicană, Dan Ursa a revenit în jungla urbană, mai bogat cu de euro. Ce va face în continuare câștigătorul ”Survivor România” din 2023, aflați din materialul următor.

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Nimeni nu se aștepta ca cel mai corpolent concurent din reality-showul ”Survivor România” să fie și câștigător, mai mult, să slăbească și peste 20 de kilograme. Acum Dan Ursa s-a întors la vechile obiceiuri. „În viață niciodată nu e prea târziu pentru nimic, nu face parte din filozofia mea fraza ”totul la timpul lor”. Pe plan profesional încă încerc să mă adaptez, să mă bucur de tot ce îmi oferă viața. Urmează să revin la vechiul job, pentru că sunt norocos să fac ceea ce-mi place”, a povestit pentru Taifasuri Darius Dan Ursa.

Nanu şi Volosevici, în dialog cu sute de ploieşteni din cartierele Muzicanți şi Bereasca

„Viața mea dinainte de Survivor a fost una cât se poate de frumoasă, plină de iubire și de apreciere din partea familiei și prietenilor. Pe plan profesional, activez în domeniul vânzărilor, unde mă bucur să fac ceea ce îmi place și anume să interacționez cu oamenii”, a povestit Dan Ursa.

În atenția Poliției Prahova/ „3000 de cetățeni au obținut ilegal domiciliu sau viză de flotant în Câmpina!”

„Mereu am fost un om care apreciază familia, însă acum, după această experiență, am realizat că timpul petrecut departe de ei este un sacrificiu și, totodată, am constatat cât de scurt este timpul. Nu-mi place să mi se spună ”vedetă” pentru că eu nu mă simt vedetă și cred că ăsta e motivul pentru care nu-mi place.

 Sunt alți oameni care își merită titulatura asta, iar eu nu mă încadrez în ipostaza asta”, a mai spus Dan Ursa.

La capitolul planuri, Dan Ursa are de gând să mai participe și la altfel de provocări: „Mi-am propus să merg în Columbia. Mi-am propus asta de vreo doi ani, însă nu asta va fi următoarea mea destinație, ci Varful Kilimanjaro, unde doresc să ridic trofeul Survivor, asta fiind o provocare pe care mi-am pus-o singur și pe care am transmis-o mai departe și susținătorilor mei”, a mai povestit Dan Ursa, pentru Taifasuri.    

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191