Dana Budeanu dă de pământ cu cei care fură mireasa la nuntă: „Bă, băiatule! Îți dă o sticlă de whiskey pe ea. Numai idioțenia asta”

Dana Budeanu dă de pământ cu cei care fură mireasa la nuntă: „Bă, băiatule! Îți dă o sticlă de whiskey pe ea. Numai idioțenia asta”

Dana Budeanu, una dintre cele mai critice voci din România, dă de pământ nu doar cu vedetele și politicienii care nu-și fac treaba, ci și cu miresele care se supun unor tradiții care datează din bătrâni, dar pe care designerul le consideră deloc necesare, chiar inutile. 

Droguri vândute în dispozitive de vapat și în dulciuri. Peste 120 de percheziții în București și în 23 de județe / Cum acționa gruparea care vindea stupefiante copiilor și tinerilor din toată țara

La scurt timp după încheierea colaborării cu Pro TV, Dana Budeanu a decis că este momentul să creeze o rubrică specială – Amețitele și mafioții, în care să îi „scuture” pe cei și cele care urmează anumite norme sociale. Nu au scăpat nici miresele care se lasă furate. Ce  a spus despre ele, rămâne să descoperiți în cele ce urmează. 

SONDAJ/ Sunteți de acord cu decizia Şcolii „Sf. Vasile” Ploieşti de reintroducere a uniformei pentru elevi?

Nunțile românilor sunt adevărate petreceri la care majoritatea oamenilor aleg cu drag să participe. Pline de tradiții care mai de care mai frumoase, muzică de toate felurile și distracție până-n zori, nunțile sunt evenimentul cel mai important din viața îndrăgostiților. 

Cum vor fi IMPOZITATE PFA-urile si MICROINTREPRINDERILE: Iata forma finala a legii, cu MASURILE FISCALE!

Totuși, într-unul dintre vlogurile sale, Dana Budeanu și-a exprimat tranșant părerea despre obiceiul furatului miresei, dar și pozele pe care cuplurile căsătorite obișnuiesc să le facă în fața Arcului de Triumf, pentru a-și colecționa amintiri frumoase. 

„Păi și asta cu furtul miresei. Bă, băiatule! Ce e asta? Da ia-o mă de tot, ia-o acasă la tine! Că ce, îți dă o sticlă de whiskey pe ea și niște bani. Câți bani, câți? 1 milion, sau cât? Cum adică: mă duc să o recuperez? Dar ce faci mă, n-o mai aduci? Ce e mă ..tâmpenia asta…idioțenia dezlegații ă căutați la Arcul de Triumf? Adică voi plecați la Arcul de Triumf să faceți poză cu mireasa? De ce?

Adică eu mă duc la Arcul de Triumf să fac poză îmbrăcată în mireasă ca amintire? Păi de ce nu mă duc la Dristor Kebab?”, este părerea pe care Dana Budeanu și-a exprimat-o în mediul online. 

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191