Dana Budeanu, reacție furioasă după ce David Popovici a ieșit pe locul 4 la Mondialul din Japonia: „Marș!”

Dana Budeanu, reacție furioasă după ce David Popovici a ieșit pe locul 4 la Mondialul din Japonia: „Marș!”

Una dintre cele mai tranșante voci ale României sare în apărarea lui David Popovici. Dana Budeanu nu ezită să-și spună punctul de vedere în chestiuni de interes național, astfel că îi pune la locurile lor pe cei care-l critică pe David Popovici, după ce a obținut locul 4 la Campionatul Mondial de Natație din Japonia.

Locuitorii din Păcureți mor de sete! Niciun strop de apă la robinet. Noul primar Ionuț Voicu e zero barat!

David Popovici a ieșit pe locul 4 la Campionatul Mondial de înot din Japonia, la cursa de 200 de metri liber. Deși mulți credeau că va ieși învingător, sportivul a recunoscut că a dat ceea ce a fost mai bun din el. Nu puțini au fost cei care l-au criticat, însă mulți l-au susținut și i-au sărit în apărare, printre care și Dana Budeanu.

Virgiliu Nanu, cu ochii pe lucrările derulate în Slănic: „Vreau să mă asigur că lucrările corespund şi că fondurile sunt folosite corect!”

Dana Budeanu, mesaj tranșant la adresa celor care l-au criticat pe David Popovici

Prin intermediul unui mesaj postat pe rețelele de socializare, creatorul de modă a atras atenția asupra faptului că David Popovici nu a eșuat prin prisma faptului că a obținut locul 4 la Campionatul din Japonia, și a evidențiat reușitele pe care tânărul le-a avut, de-a lungul carierei sale.

Dezinteres criminal! Primarul Alin Moldoveanu lasă Spitalul din Câmpina fară aer condiționat! Pacienții şi medicii se sufocă la 40 de grade!

„David Popovici n-a avut niciun eșec!Mars! E un campion absolut, voi? A, tot nimeni! Culcați-vă!”, le-a transmis Dana Budeanu gurilor rele, în mediul online.

David Popovici: „Uneori câștigi, uneori iei locul 4”

Sportivul a oferit prima reacție după ce a ieșit pe locul 4 la finala de 200 metri liber la Campionatul Mondial de Nataţie de la Fukuoka. David Popovici a mărturisit că este împăcat cu rezultatul obținut, întrucât știe că a dat tot ceea ce a putut.

„Nimănui nu-i place să piardă. Nu o să mint. Nu sunt necăjit, supărat. Dar sunt OK. Primele trei lungimi de bazin au fost superbune, dar pur și simplu nu am mai putut. Adică am dat cât am putut. Se întâmplă. Imediat cum am ajuns în capăt am corelat această senzație cu cât am reușit să ne pregătim și cum am reușit să ne pregătim. Acesta este sportul. Uneori câștigi, uneori iei locul patru”, a mărturisit Popovici, potrivit GSP.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191