Dana Budeanu, umilită de Traian Băsescu: „O ridicolă”

Dana Budeanu, umilită de Traian Băsescu: „O ridicolă”

Considerată una dintre cele mai vocale femei din România, Dana Budeanu a intrat și mai mult în atenția publică cu ani de zile în urmă, când a decis să-și ia la bani mărunți colegii din showbiz. Este foarte activă în viața publică, are mereu o opinie despre cele mai actuale probleme din societate și nu ezită să facă glume acide „amețite și mafioți”. Totuși, iată că fostul președinte al României, Traian Băsescu, a desființat-o!

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

În urmă cu 3 ani, Trăian Băsescu a acordat un interviu pentru Adevărul, în plină campanie electorală, moment în care a criticat-o dur pe Dana Budeanu. Când a fost întrebat despre participarea Danei Budeanu în campania pentru Gabriela Firea, fostul președinte Traian Băsescu a caracterizat-o ca fiind „ridicolă.” Acesta a mai spus despre Dana Budeanu că este și o femeie lipsită de cultură.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

O ridicolă. E o femeie fără cultură. I se pare că-i deșteapta pământului şi e de un ridicol absolut. Nu spun că Nicuşor Dan nu a intervenit pentru acel cetăţean care încălcase legea. Dar ajungea dacă se limita la această informaţie. Am văzut-o şi aseară, pur şi simplu fără vocabular. Se vede că e o femeie care nu citeşte. Nu are cuvintele la ea. Se face că gândeşte adânc, dar pare că nu are cu ce”, a declarat Traian Băsescu.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Tot în acea perioadă, designerul nu a ezitat să își exprime susținerea față de Gabriela Firea. În schimb, pe atunci l-a criticat foarte dur pe actualul primar Nicușor Dan.

Eu nu sunt PSD-istă, reveniţi-vă, dar eu sunt cu Gabi. Eu sunt sora lui Gabi, dacă Rareş e fratele lui Nicuşor. Eu sunt de sânge cu Gabi. Eu sunt foarte corectă. O susţin pe Gabi pentru că sunt un om foarte corect şi pentru că real eu cred că femeia asta a făcut de-a rupt”, a declarat Budeanu.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191