Dana Marijuana, criticată după ce a spus că trăiește fără lumină și căldură, într-un container. Artista a răbufnit: „Mi se par super înapoiați”

Dana Marijuana, criticată după ce a spus că trăiește fără lumină și căldură, într-un container. Artista a răbufnit: „Mi se par super înapoiați”

Dana Marijuana, alias Dana Coteanu (42 de ani) a dat dovadă de multă asumare în momentul în care a renunțat la traiul costisitor din Capitală, pentru o viață mult mai accesibilă la malul Mării Negre. Totuși, această decizie a dat startul părerilor pro sau contra, pe care ea are grijă să le combată cu argumente solide.

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Recent, pe contul acesteia de Facebook, a apărut o postare prin care Dana Marijuana a transmis un mesaj tranșant celor care au criticat-o pentru faptul că locuiește într-un container cu fiica sa, lipsite de energie electrică și căldură. 

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Dana Marijuana: „Da, suntem fericite și mulțumite” 

Cea considerată regina hip-hop-ului în perioada anilor ’90, Dana Marijuana, a renunțat, în timp, atât la lumina reflectoarelor și la celebritate, cât și la viața scumpă și agitată din București. 

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

„Noi suntem foarte fericite, avem de toate, zilele astea rezolv și cu lumina, și cu căldura. Ce atât tam-tam? Comentează unii mi se par super înapoiați, în zilele noastre există „n” modalități de a avea lumină și căldură, fără să fii racordat la stat. 

Mai menționez: am Soarele, am Luna, am cerul înstelat, am aer curat, am peisaje de nedescris, am liniște sufletească, am mai mult decât îmi pot imagina. Da, suntem fericite și mulțumite! Vă pup și vă iubesc, iar gura lumii rele nu o astupă nici Pământul.”, a fost mesajul care a însoțit fotografiat postată de Dana Marijuana pe Facebook, alături de fiica sa.  

„Avem un neon pe tavan”

Recent, Dana ne-a oferit un interviu în exclusivitate, prin intermediul căruia ne-a mărturisit că și-a înscris deja fiica la școală, așa că nici gând de a reveni în București. 

„De ieri bate un vânt urât și tare la mare plus că este înnorat, dar nouă ne place. Nu vreau să mai revin la București, nu a fost doar o nebunie de moment ceea ce s-a întâmplat în urmă cu două luni. Acum am înscris-o deja pe cea mică la școală, aici și totul o să fie bine.

Trebuie să cumpărăm în perioada următoare un încălzitor de butelie, nu avem nici lumină, am chemat pe cineva să ne rezolve problema asta în perioada următoare mai ales că fata începe și școala. Acum avem un neon pe tavan care se încarcă de la soare dar cum căldură nu mai este, deci nici ăla nu se mai încarcă. Plus că nu disperăm dacă nu avem lumină pentru că avem și telefoanele mobile unde avem lanternă și le aprindem să lumineze. Și ne-am făcut un program seara, ne culcăm mai devreme și asta este”, a declarat Dana Marijuana pentru Click!

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191