Dana Nălbaru, detalii neștiute despre relația cu fostul iubit, Călin Goia. „Ajunsesem să fac atacuri de panică aproape zilnic”

Dana Nălbaru, detalii neștiute despre relația cu fostul iubit, Călin Goia. „Ajunsesem să fac atacuri de panică aproape zilnic”

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur sunt căsătoriți de 18 ani, au împreună trei copii și o căsnicie fericită. Înainte ca ei să formeze un cuplu, artista a avut o relație de 7 ani cu artistul Călin Goia. Deși toți se așteptau ca aceștia să facă pasul cel mare, acest lucru nu s-a mai întâmplat.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

În urmă cu ceva timp, Dana Nălbaru declara că după prima jumătate de an petrecută lângă Călin Goia a știut că el nu este alesul ei. Se pare că aceștia vedeau destul de diferit viața, însă cu toate acestea au fost o perioadă bună împreună.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Dar această relație nu i-a făcut deloc bine solistei de la Hi-Q, care începuse să dezvolte atacuri de panică. Aceste episoade ajunseseră să aibă loc foarte des și în cele din urmă au făcut-o pe Dana Nălbaru să pună stop relației.

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

„Cred că cel mai important lucru pentru o relație este comunicarea. Asta nu a mers. Vedeam cu totul și cu totul altfel viața, în general. Am știut că nu e el jumătatea mea după prima jumătate de an de relație.

Ajunsesem să nu mai văd lucrurile frumoase din jur, senzația de neîmplinire sporea, m-am îmbolnăvit, ajunsesem să fac atacuri de panică aproape zilnic. Dar nu neapărat atacurile de panică erau problema, ci frecvența cu care se întâmplau și felul în care simțeam că nu voi scăpa niciodată de ele decât dacă scap de ceea ce mă face pe mine nefericită.

Nu mă simțeam înțeleasă… Sunt convinsă că sunt o grămadă de oameni care sunt în relații și se simt singuri în acea relație. A fost greu să o iau de la capăt. Întotdeauna e greu să o iei de la capăt”, declara Dana Nălbaru, în urmă cu ceva timp, potrivit Cancan.

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur și-au construit casă la țară, în satul Moșteni-Greci, în județul Argeș. Pe Instagram, fosta artistă din trupa Hi-Q le-a arătat fanilor imagini cu noua locuință de familie, dar și cu activitățile pe care le are.

De curând, într-un vlog pe YouTube, s-a aflat că Dragoș Bucur și-a construit casă la țară. „M-am născut în București, m-am născut chiar acasă, am crescut în București.

Cred că nu sunt singurul care visează să găsească un loc unde să se liniștească, un loc unde să își încarce bateriile, poate să aibă o livadă, poate să crească câteva animale, să găsească un loc unde să își poată lăsa copiii liniștiți să se joace fără să îi fie teamă că dă mașina peste ei… Visul ăsta, pentru mine, e pe cale să devină realitate. M-am hotărât să mă fac țăran – influențăran”, a povestit el.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191