Dana Roba a părăsit platoul lui Mădălin Ionescu! S-a enervat la culme: „Nu mă scoate din puterea răbdărilor”

Dana Roba a părăsit platoul lui Mădălin Ionescu! S-a enervat la culme: „Nu mă scoate din puterea răbdărilor”

Dana Roba a trecut prin clipe teribile, fiind adusă în pragul morții de către propriul ei soț. Întreaga țară a rămas șocată când a auzit cum acesta a atacat-o cu ciocanul, în timp ce dormea. Iar acum, Dana Roba este din nou subiect de discuție, după ce a părăsit brusc emisiunea lui Mădălin Ionescu.

SONDAJ PE INTENTIA DE VOT – PSD ramane pe primul loc, cu 29% in optiunile romanilor la alegerile parlamentare. AUR isi pastreaza pozitia a doua, iar PNL ramane pe locul al treilea

Calvarul prin care a trecut Dana Roba a lăsat fără cuvinte românii din întreaga țară. Faimosul make-up artist a fost adus în pragul morții de către propriul ei so, după cum probabil știm deja. Întreaga țară a rămas șocată când a auzit cum acesta a atacat-o cu ciocanul, în timp ce dormea. Iar acum, Dana Roba este din nou subiect de discuție, după ce a părăsit brusc emisiunea lui Mădălin Ionescu.

Şofer, oprit cu focuri de armă pe DN1, lângă Ploieşti, după ce a furat o maşină din mall: „Eu sunt stăpânul lumii, dezactivez conexiunea cu poliția”

Totul a pornit de la un subiect extrem de sensibil pentru Dana Roba, despre care refuză încă să vorbească, porivit informațiilor oferite de către cei de la PRO TV. Problemele au început atunci când Mădălin Ionescu și-a pregătit următoare întrebare cu aceste cuvinte: „le-ai ținut piept lui Guță, Narcisei… erai o femeie cu experiență”.

ATENTIE, VORBESTE UDROIU! – Prima opinie a judecatorului Mihail Udroiu, proaspat promovat la Inalta Curte, privind efectele deciziei CJUE relativ la prescriptia raspunderii penale

Când a auzit aceste nume, Dana Roba s-a înfuriat la culme, plecând imediat din emisiune. „Nu vreau să vorbim, te rog frumos, dacă îmi spui asta mă ridic și plec, Mădălin, deci te rog frumos nu mă scoate din puterea răbdărilor. Mă ridic și plec. Nu am venit pentru asta”, a declarat vedeta. Mădălin Ionescu a încercat să calmeze spiritele, însă eforturile sale au fost în zadar. „Voiam să spun că ești o femeie cu experiență, de ce n-ai fost atentă la el? Cum te-a păcălit? Asta voiam să te întreb”, a spus prezentatorul de televiziune.

Enervată la culme, make-up artistul a părăsit emisiunea în timp ce camerele de vederi erau ațintite asupra ei. „Lasă-mă să plec, nu vreau să discut despre așa ceva! Mulțumesc, Mădălin! Nu vreau, te rog, lasă-mă să plec”, a spus aceasta.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191