Dana Roba încearcă să remedieze relația cu soacra ei! Ce s-a întâmplat la audieri. Declarații exclusive!

Dana Roba încearcă să remedieze relația cu soacra ei! Ce s-a întâmplat la audieri. Declarații exclusive!

Dana Roba e dispusă să facă pace cu familia încă soțului ei, cel care a vrut-o moartă pe vedetă. Deși a încercat să se împace cu socrii, dar și cu fratele lui Daniel Balaciu, Dana Roba susține că nu se vrea și în continuare cu toții mint. Recent, socrii și cumnatul ei au fost audiați.

Se îngroaşă gluma! Gheorghe Sîrbu a plecat din PNL şi candidează la Primăria Ploieşti din partidul SOS, al Dianei Şoşoacă

În urmă cu trei luni, medicii nu îi dădeau șanse de supraviețuire Danei Roba, dar ca printr-un miracol vedeta a reușit să scape cu viața după ce a fost bătută cu bestialitate, cu un ciocan, de către soțul ei, bărbatul cu care are două fetițe. Acum, Daniel Balaciu se află în arest și riscă ani grei de închisoare după fapta comisă.

Primarul Volosevici: Elevii primesc mere stricate şi biscuiți „de carton” în programul „Cornul şi laptele” derulat prin Consiliul Județean. Am sesizat Prefectura Prahova

În tot acest timp, Dana Roba a încercat să remedieze relația cu încă soacra sa, cea cu care a avut o relație bună pe parcursul căsniciei cu Daniel Balaciu, dar care s-a stricat acum, după fapta oribilă comisă de către bărbat.

Aviz „paraditorilor”! Președinta CSM, mesaj tranșant pentru DNA: ‘Tentaţia exercitării discreţionare a puterii’ să fie ‘de domeniul trecutului’!

Dana Roba vrea să remedieze relația cu soacra ei, după ce femeia a spus că vrea să-și vadă nepoatele

Dana Roba nu i-a mai permis femeii să-și vadă nepoțelele pe care ea susține că le iubește. După lungi rugăminți, vedeta a decis să-i mai dea o șansă acesteia, astfel că a sunat-o să meargă cu cele mici și să poată sta câteva ore împreună, dar soacra nu a mai răspuns. Dana Roba susține că femeia minte și vrea doar să facă pe victima, dar în realitate nu își dorește să-și vadă nepoatele.

În urmă cu doar câteva zile socrii vedetei au fost audiați, dar momentan nu s-au aflat răspunsurile pe care Dana Roba le așteaptă.

Ce condiții le-a pus Dana Roba membrilor din familia lui Daniel Balaciu, însă soțul ei

Încă de la început, Dana Roba i-a cerut cumnatului ei, dar și socrilor, să îi dea actele și banii înapoi, pe care ea susține că ei le-au, după ce Daniel Balaciu le-ar fi furat din apartamentul lor și le-ar fi adus acasă la părinți.

Vedeta susține că le-a promis că în schimbul acestor documente și bani, ea îi va lăsa pe socrii ei să stea cu nepoatele două ori pe zi, dar doar în prezența ei. Cu toate astea, familia i-a transmis lui Daniel Balaciu dorința Danei Roba, dar se pare că iar a fost mințită, iar actele nu au fost găsite în locul în care fostul partener al Danei Roba i-a spus că s-ar afla.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191