Dana Roba, mesaj emoționant pentru iubitul ei, Beniamin. Ce a spus make-up artistul despre legătura lor / FOTO

Dana Roba, mesaj emoționant pentru iubitul ei, Beniamin. Ce a spus make-up artistul despre legătura lor / FOTO

Legătura Danei Roba cu Beniamin, bărbatul care i-a fost alături în ultimele luni, pare că a evoluat. După ce, în urmă cu o seară, make-up artistul a fost surprinsă cu o cină romantică, vedeta a postat un mesaj prin care dă de înțeles că Beniamin este bărbatul alături de care și-a găsit liniștea.

SONDAJ PE INTENTIA DE VOT – PSD ramane pe primul loc, cu 29% in optiunile romanilor la alegerile parlamentare. AUR isi pastreaza pozitia a doua, iar PNL ramane pe locul al treilea

Legătura Danei Roba cu Beniamin pare că a devenit tot mai serioasă pe zi ce trece, iar cei doi nu au ezitat și s-au afișat tot mai des, iar de curând a confirmat faptul că bărbatul cu care în urmă cu ceva timp a fost surprinsă într-un mall din Timișoara este noul ei iubit.

Şofer, oprit cu focuri de armă pe DN1, lângă Ploieşti, după ce a furat o maşină din mall: „Eu sunt stăpânul lumii, dezactivez conexiunea cu poliția”

Dana Roba, mesaj emoționant despre Beniamin, noul ei iubit

După ce s-a tot speculat că ar forma un cuplu, Dana Roba a confirmat că are o nouă relație. Beniamin este cel care alături de care și-a găsit liniștea, la adresa căruia are numai cuvinte de laudă. Pe Instagram, make-up artistul a postat un mesaj emoționant, moment în care dă de înțeles că se simte apreciată și protejată de noul ei partener.

ATENTIE, VORBESTE UDROIU! – Prima opinie a judecatorului Mihail Udroiu, proaspat promovat la Inalta Curte, privind efectele deciziei CJUE relativ la prescriptia raspunderii penale

„Într-o zi vei întâlni pe cineva care îți va înțelege povestea și te va proteja pentru că nu va dori să treci iar prin aceeași durere”, a scris Dana Roba, pe Instagram.

Make-up artistul a fost surprinsă cu o cină romantică și un buchet de flori

Imaginile postate de Dana Roba și iubitul ei sunt din urmă cu o zi, atunci când vedeta a fost surprinsă cu o cină romantică și cu un buchet de flori. Tot pe Instagram, make-up artistul a postat câteva imagini alături de bărbat, dând de înțeles că legătura lor este una strânsă și că adoră să petreacă cât mai mult timp unul în compania celuilalt.

Nu este pentru prima dată când Beniamin o surprinde cu flori, asta pentru că și la finalul lunii iulie, make-up artistul s-a afișat cu un buchet, confirmând că a fost un dar de la Beniamin, bărbatul care i-a fost alături încă din primele momente după ce a fost bătută cu bestialitate de soț. De aceea, Dana Roba spunea că nu exclude să își refacă viața și că preferă să lase destinul să decidă dacă va ajunge să se căsătorească cu Beniamin.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191