Dana Roba, primele declarații despre „confruntarea” cu Daniel Balaciu. Cum a decurs întâlnirea: „Mi s-a făcut rău…”

Dana Roba, primele declarații despre „confruntarea” cu Daniel Balaciu. Cum a decurs întâlnirea: „Mi s-a făcut rău…”

Dana Roba a făcut recent primele declarații despre „confruntarea” cu Daniel Balaciu, fostul ei soț. Vedeta a trecut prin momente foarte grele la tribunal și a avut mari emoții la această revedere cu fostul ei partener de viață. Iată cum a decurs întâlnirea dintre make-up artistă și bărbatul care a mutilat-o cu un ciocan!

Ionuț Dumitrescu, inginer: La Hidro Prahova e multă incompetență. O lipsă crasă de specialişti care lasă județul fără apă potabilă

Dana Roba a trecut prin momente foarte grele, asta după ce a fost mutilată cu ciocanul de fostul ei soț și se pare că probleme nu se opresc aici. Astăzi s-a dus la tribunal pentru a avea o „confruntare” cu Daniel Balaciu. Iată cum a decurs totul!

Alin Moldoveanu şi incompetenții numiți politic, „vedete” naționale. Ruşine, hoților criminali!

Primele declarații ale Danei Roba despre „confruntarea” cu Daniel Balaciu

Dana Roba a făcut un live pe pagina de Instagram, unde a vorbit despre „confruntarea” pe care a avut-o astăzi cu Daniel Balaciu, fostul ei soț, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș. Vedeta a spus că a avut mari emoții și a fost foarte greu pentru ea să se prezinte la această întâlnire.

Criză majoră a apei potabile în Măneşti! Primarul Constantin Nițoi și Hidro Prahova îşi bat joc de sănătatea cetățenilor

Make-up artista a mărturisit că l-a simțit pe Dumnezeu lângă ea în tot timpul în care a stat la tribunal. Ea s-a simțit și rău, însă a trecut cu bine peste întâlnirea pe care a avut-o cu tatăl fetițelor sale.

De ce nu a mers make-up artista la tribunal cu avocatul

Mai mult decât atât, Dana Roba a vorbit și despre motivul pentru care nu a mers la tribunal alături de avocatul care o reprezintă în acest proces. Avocatul ei nu a putut să fie prezent la această „confruntare”.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191