Dana Roba, primul interviu după ce a fost torturată de soțul ei, cu ciocanul: „Dumnezeu mi-a dat o a doua șansă la viață…” / VIDEO

Dana Roba, primul interviu după ce a fost torturată de soțul ei, cu ciocanul: „Dumnezeu mi-a dat o a doua șansă la viață…” / VIDEO

La începutul lunii iunie, Dana Roba a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost mutilată de soțul ei, cu un ciocan. Deși medicii nu îi dădeau prea multe șanse de supraviețuire, make up artistul s-a recuperat și a făcut primele declarații după ce a fost torturată de tatăl copiilor el.

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

În urmă cu câteva săptămâni, vestea că Dana Roba a fost mutilată de soțul ei a luat prin surprindere întreaga țară. Atunci, make up artistul a ajuns în stare gravă la spital, după ce bărbatul alături de care a trăit o frumoasă poveste de dragoste a lovit-o în repetate rânduri cu ciocanul.

Nanu şi Volosevici, în dialog cu sute de ploieşteni din cartierele Muzicanți şi Bereasca

Primele declarații ale Danei Roba, după ce a fost torturată de soțul ei, cu ciocanul

La mai puțin de o lună de când a fost torturată de tatăl copiilor ei, Dana Roba a acordat primul interviu și a vorbit pentru prima dată despre scenele de groază prin care a trecut.

În atenția Poliției Prahova/ „3000 de cetățeni au obținut ilegal domiciliu sau viză de flotant în Câmpina!”

Dana Roba povestește că, până seara trecută, ea nu a putut să se uite la fotografiile făcute după ce a fost torturată. Aseară însă, când le-a văzut, make up artistul declară că a rămas șocată și că nu îi vine să creadă că, arătând ca un om mort, a reușit să se recupereze, și e de părere că Dumnezeu a luptat pentru ea și i-a dat o a doua șansă la viață.

Cine este soțul Danei Roba, cel care a mutilat-o cu un ciocan și a băgat-o în spital

Dana Roba și Daniel Balaciu au trăit o frumoasă poveste de dragoste și aveau împreună două fetițe. Make up artistul l-a întâlnit pe cel care avea să îi devină soț, într-o biserică penticostală. Din fotografiile de pe rețelele de socializare reieșea că cei doi aveau o relație frumoasă și nimic nu avea să prevestească nenorocirea ce avea să se întâmple.

Daniel Balaciu, încă soțul Danei Roba, este cu 14 ani mai mare decât vedeta, după cum chiar ea declara în urmă cu ceva vreme și a fost arbitru de fotbal categoria 1. De-a lungul carierei sale, Daniel Balaciu a arbitrat meciuri din Liga Județeană Timiș și era considerat un arbitru foarte corect, însa destul de exigent. Ca și Dana Roba, bărbatul era botezat penticostal.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191