Dani Oțil a revenit în emisiunea „Neatza” după o absență de o lună. De ce a izbucnit în lacrimi la TV: „Noi suntem o familie de mai bine de 15 ani”

Dani Oțil a revenit în emisiunea „Neatza” după o absență de o lună. De ce a izbucnit în lacrimi la TV: „Noi suntem o familie de mai bine de 15 ani”

Dani Oțil a revenit la Antena 1 după ce o lună a lipsit de la matinalul „Neatza cu Răzvan și Dani”, căci a filmat în Malta pentru „Power Couple România – La bine și la greu”, show-ul ce va apărea pe micul ecran la începutul lui 2024. Colegii l-au primit cu discursuri amuzante și emoționante.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Cu zâmbetul pe buze a revenit Dani Oțil în platoul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”, unde a avut parte de o surpriză neașteptată. Colegii lui, Radu Bucălae, Cuza, Ramona Olaru și Răzvan Simion i-au pregătit câteva discursuri, toți au vrut să îi transmită că i-au dus dorul.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Răzvan Simion i-a povestit prezentatorului ce s-a întâmplat cât timp el a lipsit, iar apoi i-a făcut câteva dezvăluiri emoționante. „Pe-un picior de plai, pe-o gură de șalalai, de când ai plecat, multe n-am schimbat. Băiețelul Laie era Radu Bucălae, a muncit un pic și a căzut rănit, la fotbal un unchi l-a lovit la genunchi, cu Cuza vorbiră și se sfătuiră ca să mi-l insparie pe Radu Darie care are tarte multe și scumpe. Ah, ce tăntălău, am citit prețul din meniul tău.

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

„La noi nu contează banii, unul e Răzvan și Dani”

Cuza la asfințit s-a cam încrețit și-a rămas sărac ca alimentat, la primul privit zici că a zugrăvit și a ieșit halal, parcă e spital, s-a îmbrăcat frumos, mai mult de pe jos, s-a apucat subit, de gătit (…) Și acum că ai venit, să știi că mi-ai cam lipsit. În atâția ani, frăție încă din copilărie, nici nu am stat depărtați, nici nu furăm supărați, că la noi nu contează banii, unul e Răzvan și Dani”, a spus Răzvan Simion, care l-a emoționat până la lacrimi pe Dani Oțil.

În fața camerelor de filmat, prezentatorul a lăcrimat, iar apoi l-a îmbrățișat pe Răzvan Simion. „E o muscă de la PRO TV, s-a mutat aici și ne tot intră în ochi. Îmi cer scuze”, a spus Oțil.

„Ți-am făcut o surpriză, să vedem acum cum o duci mai departe. 30 de zile ai stat departe”, a mai adăugat Răzvan Simion.

Ramona Olaru, către Dani Oțil: „Mi-a fost cel mai dor de tine și în fiecare zi am spus cu voce tare la televizor acest lucru”

Ulterior, și Ramona Olaru a avut un discurs pentru Dani Oțil. „Noi nu am venit să facem un roast pentru tine, ci să-i părâm pe colegii noștri care au încercat să-ți ia locul prin diverse metode. Începem cu Bucălae care a făcut abuz de cămașa ta piersicuță, a rămas doar gulerul de ea, aveai niște crampoane de fotbal, s-au apucat de fotbal și s-au lăsat după două săptămâni, au venit și certați.

Au încercat să facă diverse sporturi, așa cum faci și tu, să-și crească musculatura și uite-i cum arată. Ca să pară puțin câștigători, ți-au luat și cupele din vitrină și-au pus câte una la ei acasă.

Ristei îți folosește în fiecare dimineață crema de ochi, dar nu arată nimeni ca tine. Chiar dacă în fiecare dimineață încearcă fiecare dintre cei trei, nu ajung să aibă calmitatea și liniștea ta pe care mi-o dai în fiecare dimineață. Aș vrea să spun că mi-a fost cel mai dor de tine și în fiecare zi am spus cu voce tare la televizor acest lucru”, a spus Ramona Olaru la „Neatza cu Răzvan și Dani”, conform Spynews.

Dani Oțil, prezentator la „Power Couple România – La bine și la greu”, noua emisiune de la Antena 1

Dani Oțil a filmat o lună în Malta pentru emisiunea „Power Couple România – La bine și la greu”, în care adrenalina și distracția poartă 9 cupluri de vedete prin cele mai inedite încercări. „Nu mi-a luat mult timp să spun «da» propunerii de a prezenta acest format. Am văzut două probe și am acceptat să fac parte din acest proiect, pentru că sunt o fire competitivă și mi-a plăcut foarte mult acest tip de concurs complex.

Însă a existat și o parte grea a acestei decizii. Cel mai dificil a fost să iau hotărârea în raport cu colegii de la Neatza – noi suntem o familie de mai bine de 15 ani și, pentru prima oară în istorie, am intrat într-un proiect care mi-a cerut să lipsesc mai mult de o zi sau două de la Neatza.

Dar am făcut-o pentru o producție în care cred și care simt că mi se potrivește mănușă – îmi plac provocările pe care le aduce participanților și am rezistența necesară prezentatorului unei emisiuni de o asemenea magnitudine: rezist și 13 ore pe platoul de filmare”, a declarat Dani Oțil, la întoarcerea de la filmările pentru „Power Couple România”, care s-au încheiat de curând.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191