Dani Oțil, atac la adresa emisiunii „Survivor All Stars”: „Cu atâția nebuni…” Ce a spus despre Dan Pavel: „Din cauza ta..”

Dani Oțil, atac la adresa emisiunii „Survivor All Stars”: „Cu atâția nebuni…” Ce a spus despre Dan Pavel: „Din cauza ta..”

Dani Oțil, prezentatorul noului show de la Antena 1, „Power Couple România”, a atacat emisiunea „Survivor All Stars”, de la postul concurent. Îndrăgitul prezentator nu prea își pune lacăt la gură când vine vorba despre părerile sale și reușește să fie dureros de sincer uneori. Asta a demonstrat-o și recent, când a trimis săgeți ascuțite către „domnu’ Dan”, prezentatorul show-ului de aventură.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Dani Oțil, atac la adresa emisiunii „Survivor All Stars

Nu mai este un secret pentru nimeni că între televiziuni există o luptă acerbă pentru rating, mai ales între cele două mari posturi, Antena 1 și PRO TV, unde se difuzează cele mai urmărite show-uri din România. „Chefi la Cuțite” vs. „Master Chef”, „Asia Express” vs. „Survivor”, sunt doar câteva dintre emisiunile care concurează pentru audiența supremă. Mai nou, însă, lupta se dă între „Power Couple România” și „Survivor All Stars”, în special în zilele de marți și miercuri când se suprapun. 

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Domnu’ Dan vs. Domnu’ Dani

Despre această rivalitate a pomenit și Răzvan Simion în matinal, când l-a comparat pe colegul său Dani Oțil cu Daniel Pavel, făcând aluzie la faptul că unuia i se spune „domnu’ Dan” și celuilalt „domnu’ Dani”. Ironia nu s-a oprit aici și a dat de înțeles că telespectatorii sunt puși în dificila situație de a alege ce emisiune să vizioneze, „Survivor” sau „Power Couple România”. Pe această cale, Dani Oțil nu s-a abținut și a trimis săgeți ascuțite emisiunii concurente, despre care a spus că este plină de „nebuni” și l-a felicitat pe omologul său de la PRO TV pentru tăria de care dă dovadă în a-i stăpâni pe anumiți concurenți care își ies din fire. 

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Dani Oțil: Power Couple aseară a adus una dintre probele mele preferate, a fost foarte interesant și chiar i-am rugat pe prietenii mei buni să își Bine, a fost și prezentatorul bun, Răzvane, pe asta s-a

Răzvan Simion: Da, e de ales seara, luni, marți, miercuri între domnu’ Dan și domnu’ Dani.

Dani Oțil: Să știi că și eu mă uit la domnu’ Dan, sunt convins că și dânsul se uită pe satelit la noi. Jos pălăria, omul ăla muncește aproape la fel de mult cât mine în Malta, dar cu atâția nebuni, frate, și țipă la Eu îl înțeleg și îl salut pe această cale. Din cauza ta, domnu’ Dan, mie mi se spune domnu’ Dani, în glumă…

Dani Oțil și Daniel Pavel, experiență de ani de zile în televiziune

Una peste alta, faptul că cei doi prezentatori sunt foarte îndrăgiți de telespectatori nu poate fi contestat. Dani Oțil prezintă alături de bunul său prieten, Răzvan Simion, matinalul „Super Neatza” de 16 ani. Fanii încă îi urmăresc cu același entuziasm și formează unul dintre duo-urile cele mai apreciate de către telespectatori și asta pentru autenticitatea de care au dat dovadă în tot acest timp.

Consider că secretul longevităţii noastre porneşte şi de la faptul că noi doi ne cunoaştem de 40 de ani, ne ştim punctele tari şi mai ales vulnerabilităţile, ştim când să spunem şi mai ales când să nu spunem nimic!”, a declarat Răzvan.

În același timp, și Daniel Pavel a reușit să își facă loc în sufletul telespectactorilor de când a preluat rolul de prezentator în locul lui Dan Cruceru în cadrul celui de-al doilea sezon al emisiunii Survivor România, în 2021. Daniel Pavel are o experiență de 12 ani în domeniul media, trecând de la o carieră de ofițer în marina comercială la una în radio și televiziune.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191