Daniela Crudu este însărcinată în patru luni. Va avea un băiețel. Primele imagini cu burtica de graviduță

Daniela Crudu este însărcinată în patru luni. Va avea un băiețel. Primele imagini cu burtica de graviduță

Bucurie mare! În familia Crudu mai vine un băiețel. Daniela Crudu și-a arătat burtica de graviduță în mediul online. Bruneta este însărcinată în patru luni. 

Mircea Cosma, sfat pentru politicienii prahoveni: „Dacă nu aveți aceste răspunsuri, nu mai candidați prin acest județ!”

Daniela Crudu (34 de ani) a dat vestea cea mare înainte de Crăciun! Fosta asistentă tv este însărcinată din nou!

Luju.ro: Aşa trebuie să judece un judecător!

Daniela Crudu este însărcinată în patru luni. Va aduce pe lume un băiețel!

Daniela și-a luat prin surprindere fanii și a postat mai multe imagini cu burtica de graviduță, care este una destul de proeminentă. 

Situație dramatică în Provița de Sus şi Provița de Jos! 4000 de prahoveni nu au apă potabilă

Bruneta a făcut o ședință foto, prilej cu care și-a lăsat la vedere burtica, pe care a mângâiat-o cu candoare. 

„Graviduța superbă Daniela Crudu poartă treningul nostru din catifea”, scrie în postarea făcută de firma de haine, pentru care Daniela Crudu a pozat în postura de model.

De altfel, apropiații vedetei au făcut dezvăluiri în presă privind sexul bebelușului. Daniela va avea, se pare, un băiețel. Daniela Crudu a preferat să țină secretă și această sarcina timp de patru luni. 

Daniela are deja o fetiță, pe Daiana Maria. Naștere prematură, cu probleme

Daniela Crudu a devenit mamă, pentru prima dată, în luna mai, anul acesta, atunci când a adus pe lume o fetiță superbă, pe care o cheamă Daiana Maria. Nașterea fetiței a fost una prematură. 

„Am născut la 36 de săptămâni, la 8 luni. Nu a stat la incubator, a stat doar în acea noapte. Am fost într-o urgență că nu mai mișca fetița. 

Eu aveam probleme că aveam sarcina joasă. N-am avut chef de nimeni și nimic, nu avea chef de telefoane, că îmi suna mereu. Eu eram disperată. Nu eram eu ok, sufletul meu era varză. 

Îmi era greu, am stat 5 zile în spital, au avut grijă de noi. E așa de frumoasă, nu-mi mai imaginez viața fără ea, nu mă mai interesează de nimic, să se întâmple orice că doar ea contează. E atât de frumoasă și finuță, e micuță”, a dezvăluit Daniela Crudu, în emisiunea lui Dan Capatos, de la Antena Stars.

La sfârșitul lunii august, Daniela și iubitul ei, machedonul Dani, au organizat botezul fiicei lor, un mega-eveniment cu nu mai puțin de 160 de invitați, care a avut la un local select din zona Cernica.

Ana Maria (35 de ani), sora Danielei Crudu a devenit și ea, tot anul acesta, mama unui băiețel, la sfârșitul lunii septembrie.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191