Dănuț Lupu, condamnat la închisoare cu executare. Prima reacție a fostului mare fotbalist: „Regret ce…”

Dănuț Lupu, condamnat la închisoare cu executare. Prima reacție a fostului mare fotbalist: „Regret ce…”

Dănuț Lupu a fost condamnat la închisoare cu executare, după ce a fost prins de mai multe ori conducând fără permis auto. În cazul fostului mare jucător de fotbal, magistrații au decis că el trebuie să stea în spatele gratiilor, deoarece nu mai are permis de conducere de mai bine de 20 de ani, după ce i-a fost anulat documentul. Iată care este prima reacție a fostului mare fotbalist!

INREGISTRARE AUDIO HALUCINANTĂ! Patronul firmei de casă a primarului Sandu Tudor (Păuleşti) înjură ca la uşa cortului un reporter: „Să-mi bag …. în mă-ta şi în copiii tăi. Să vă dau la m…. la toată familia!”

Dănuț Lupu, condamnat la închisoare cu executare

Dănuț Lupu a avut primele probleme cu legea imediat după ce a părăsit campionatul României. Acesta a plecat în Grecia și a fost condamnat pentru prima dată, după ce ar fi avut legături cu o bandă de hoți.

Virgiliu Nanu: Prahova trebuie să fie în top 5 județe ale țării, aşa cum a fost odată!

Problemele lui cu legea în România au apărut în anul 2001, deoarece fostul mare jucător de fotbal a fost prins de Poliția Rutieră cu o alcoolemie care era mult peste limita legală. Pe atunci, acesta a rămas fără permis de conducere, iar mai apoi instanța a decis să-i anuleze documentul. Potrivit , fostul sportiv ar fi încercat de mai multe ori să-și ia permisul de conducere, dar a picat proba teoretică.

Volo îşi întăreşte legăturile cu ploieştenii, în cursa pentru primărie. Discuții constructive cu locuitorii din Malu Roşu si Mihai Eminescu

Cu toate că nu și-a putut recăpăta permisul de conducere, Dănuț Lupu nu a fost oprit și a condus de mai multe ori fără permis auto. După ce a fost prins, fostul mijlocaș al naționalei de fotbal a primit mai multe dosare penale. Acesta a fost condamnat pentru prima dată la închisoare cu executare în luna februarie a acestui an. Pe atunci, magistrații Judecătoriei Cornetu l-au condamnat pe fostul sportiv la 6 luni de închisoare cu executare.

Sentința în ceea ce îl privește nu este definitivă, motiv pentru care fostul mare jucător de fotbal a atacat decizia la Curtea de Apel din București și el va avea termen pe data de 7 iunie 2023. Până acum, el a beneficiat de două amânări, unde i s-a permis să aibă un avocat și să-și pregătească apărarea.

Care este prima reacție a fostului mare fotbalist

Dănuț Lupu a declarat că nu știe dacă va obține suspendarea pedepsei, dar a spus că până în momentul de față și-a pregătit apărarea. Mai mult decât atât, fostul mare jucător de fotbal a fost întrebat pe ce se bazează, iar el a răspuns că nu știe, dar regretă foarte mult ceea ce a făcut.

Întrebat dacă ar putea schimba lucrurile dacă ar putea, fostul mijlocaș al naționalei de fotbal a mărturisit că nu, deoarece consideră că sănătatea lui este mult mai importantă. El a mai spus că vine după un H1N1, după Covid-19, și a avut probleme și cu inima.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191